16 / 04 / 2024

Esenboğa'ya raylı hat bir an önce ihale edilecek!

Esenboğa'ya raylı hat bir an önce ihale edilecek!

Esenboğa Havalimanı'na yapımı planlanan raylı sistemin ne zaman başlayacağı yönündeki soruya Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Hattın bir an önce ihale edilip yapılması lazım" yanıtını verdi...



AK Parti'nin  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, canlı yayında yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Özhaseki, 20 yıllık belediyeciliğinde hiçbir yeşil alanı talan etmediğini söyledi. Özhaseki sözlerine şöyle devam etti; "Ben ihaleleri canlı yayınlarım. Belediye başkanlığım dönemimde, neredeyse 10-15 yıldır hangi ihale varsa kim girmiş, ne fiyat veriyorlar, komisyon ortamını internetten yayımladık. Görsünler, neyi saklıyorum ki insanlardan? Nihayetinde belediyedeki bütçe bu, milletin bütçesi. Herkes görsün." 

Esenboğa Havalimanı'na yapımı planlanan raylı sistemin ne zaman başlayacağı yönündeki soruya Özhaseki, "Özellikle Keçiören'den başlayarak, havalimanına kadar uzanan, daha sonra Çubuk'a gidecek hattın bir an önce ihale edilip yapılması lazım. İkincisi de lastik tekerlekli araçlar için iki yerde alt-üst geçit yaptırmak lazım." yanıtını verdi.

 

Mehmet Özhaseki: İnşaat temelli bir vaadim olmayacak!

Esenboğa Havalimanı Metrosu için ihaleye çıkılacak!
 


Geri Dön