25 / 04 / 2024

roger hill

roger hill

İngitere'de tasarlanan altı bin sterlin değerindeki evler, lüks arayışında olan kampçılardan büyük talep gördü. Evler, alıcıların isteklerine göre farklı şekillerde inşa edilebiliyor

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık!

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık konut tipleri 4+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan projenin 2016 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri ulaşım!

Pelican Hill Ihlamur Evleri ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toplamda 112 adet villanın yer aldığı proje 250 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri iletişim!

Dairelerin 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Pelican Hill Ihlamur Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0530 327 05 18 olarak belirlendi.

Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece teslim tarihi!

Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak belirtiliyor. Kameroğlu İnşaat imzasını taşıyan Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece projesinde 112 adet villa yer alıyor...

Pelican Hill Ihlamur Evleri nerede?

Arsa alanı 250 bin metrekare olarak belirlenen Pelican Hill Ihlamur Evleri'nin büyüklükleri 445 metrekare ile 540 metrekare arasında değişiyor. Peki Pelican Hill Ihlamur Evleri nerede?

Kameroğlu İnşaat Pelican Hill Ihlamur Evleri!

Kameroğlu İnşaat Pelican Hill Ihlamur Evleri İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toplamda 112 adet villadan oluşan projenin2016 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyat listesi!

Toplam 112 adet villadan meydana gelen Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyat listesi kapsamında fiyatlar henüz netleşmedi.

Pelican Hill Ihlamur Evleri 7 Kasım'da satışta!

Kameroğlu İnşaat tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Pelican Hill Ihlamur Evleri projesi 7 Kasım Cumartesi günü satışa sunulacak.

Pelican Hill Villaları'nda icradan 3 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul İli Büyükçekme İlçesi Pelican Hill Villaları'nda bulunan villa Büyükçekme 3.İcra Dairesi tarafından 25 Aralık 2015 günü saat 14.30 ile 14:35 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Forest Hill Villaları'nda icradan 3.7 milyon TL'ye villa!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Çekmeköy'de Forest Hill Villaları'nda bulunan 3 no'lu A Tipi villayı satışa çıkardı. Söz konusu villanın toplam satış bedeli 3 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Görkem Hill İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Hill İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Mutlu ve Adnan Kaya ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Kartal, Petrol İş Mahallesi, Rahmanlar Caddesi'nde kuruldu.

Hill İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hill İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Baki Çiçek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Ümraniye, Tatlısu Mahallesi'nde kuruldu.

Taylor Hill Chicago'da yeni mağaza açtı!

VICTORIA'S Secret'ın yeni nesil meleklerinden Taylor Hill, önceki gün firmanın Chicago'daki yeni mağazasının açılışını yaptı.

roger hill Haberi

roger hill


İngiltere’de yaşayan Roger Hill, lüks arayışında olan kampçılar için evler tasarladı.


Altı haftada inşa edilen evler, kavisli tavana sahip. 2,5 metre x 3 metre ölçülere sahip evlerde ısıtma ve aydınlanma için elektrik prizleri bulunuyor.


Çift kişilk yatağın rahatlıkla sığabildiği evler, istenildiği taktirde ofis olarak da kullanılabiliyor.

Haberin devamı ↓reklam


Evler, alıcıların taleplerine göre farklı renklerde ve şekillerde inşa edilebiliyor.


55 yaşındaki Roger Hill, kardeşi Chris Hill ve iş ortakları Colin Hiscock ile bu evler üzerine çalışmalarını sürdürüyor.


DailyNews’a konuşan Roger Hills, “İnsanlara çadırda kalma zorunluluğunda olmadan doğa deneyimi kazandırdığı için bu evler üzerine yoğunlaştık”...