20 / 04 / 2024

Rönesans eğitime destek

Rönesans eğitime destek

Rönesans Eğitim Vakfı İdil'in Dirsekli Köyü ilk ve ortaokulundaki 142 çocuğa mont, kazak,, bot ve kitap ulaştırıldı. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın okuması için elimizden gelen çabayı sarfetmeliyiz...

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

Binlerce kişiye mezar olmuştu! Rönesans Rezidans ile ilgili beklenen haber geldi! Flaş gelişme...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla pazarlanan Rönesans Rezidans ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

2023-2024 Akademik yılında hangi üniversiteler online eğitime geçiyor? İşte detaylar

2023-2024 akademik yılına sayılı günler kala, öğrenciler birçok sürprizle karşı karşıya. Online eğitime geçiş yapan üniversiteler, yüz yüze eğitim bekleyen öğrencileri hayal kırıklığına uğratıyor. Bu nedenle bazı okullara öğrencilerin gitmesine gerek kalmayacak. İşte o okullar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, o çocuklarının eğitimine destek olacak! Hemen siz de bir göz atın!

Ağustos ayında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çeşitli destek ödemeleri hakkında bilgi paylaşımını sürdürüyor. İşte detaylar...

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Rönesans İşletme Hizmetleri'ni Danimarkalı ISS satın alıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Rönesans Holding'teki satış işlemlerini kaleme aldı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

Rönesans Holding’ten 'Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe' webinarı!

Rönesans Holding tarafından düzenlenen  “Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe” webinarında bir araya gelecek. 24 Eylül Perşembe günü düzenlenecek webinar, Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreninin ev sahipliğini yapacak.

Hollanda'nın en uzun kara tünelinde Rönesans Holding imzası!

Rönesans Holding'in Hollanda'daki grup şirketi Ballast Nedam tarafından hayata geçirilen ülkenin en uzun kara tüneli Gaasperdammertunnel'in iki kuzey geçidi trafiğe açıldı

Rönesans Holding'ten koronavirüsle mücadeleye destek için 8 milyon lira bağış!

Rönesans Holding, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye destek olmak amacıyla Ankara Valiliği'ne 8 milyon TL'lik bağışta bulundu.

Rönesans eğitime destek Haberi

Rönesans eğitime destek

İdil'in Dirsekli Köyü ilk ve ortaokulundaki 142 çocuğa mont, kazak,, bot ve kitap ulaştırıldı. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın okuması için elimizden gelen çabayı sarfetmeliyiz. 


Aslen Manisalı olduğunu belirten Dumlupınar Üniversitesi mezunu Özlem öğretmen, ilk görev yeri olan bu okulda 3 yıldır çalıştığını belirterek, "Aslında hayalim öğretmen olmak değildi ama, iyi ki öğretmen olmuşum. Bu yardımlara vesile olmak beni çok mutlu etti. 

Şimdi anlıyorum ki bu meslek tam bana göreymiş" dedi. 


Rönesans Eğitim Vakfı hakkında Rönesans Eğitim Vakfı, mal varlığı Rönesans Holding ortakları (Darendeli Ilıcak Ailesi) tarafından yapılan nakit bağışla 12 Mart 2009 yılında Ankara'da kurulmuştur. 


Rönesans Holding, inşaat ve ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında Dünya'nın önde gelen şirketlerinden biridir. 

Uluslararası İnşaat sektörü dergisi Engineering News Records'un (ENR) 2013 yılında yayınladığı 250 En Büyük...