29 / 03 / 2024

Rönesans Konut Sayfiye ödemeleri

Rönesans Konut Sayfiye ödemeleri

Rönesans Sayfiye Kartal ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Rönesans Sayfiye Kartal projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 256 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor...

Rönesans Konut Sayfiye ödeme

Teslimlerin 2015 yılının Aralık ayında başlanması planlanan Rönesans Konut Sayfiye ödeme planı kapsamında yüzde 5, yüzde 10 ve yüzde 50 peşinatla konut sahibi olmak mümkün. Proje, 14 bin metrekare arsa alanına sahip...

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Rönesans Maltepe satışları yarın başlıyor!

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesinin lansmanı yarın gerçekleştiriliyor. Rönesans Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM olacak...

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi!

Karma proje olarak hayata geçirilen Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Proje Rönesans Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor.

Maltepe Rönesans projesi!

Maltepe Rönesans projesi karma proje olarak dizayn ediliyor. Konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Maltepe Rönesans projesi 41 bin 725 metrekare arsa alanına sahip.

Maltepe Rönesans Hayat projesi görücüye çıkıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Maltepe’de hayata geçireceği karma projeyi görücüye çıkarıyor. Konut, Ofis ve Alışveriş Merkezi karmasından oluşan, entegre bir yaşam deneyimi yaşatmaya hazırlanan projenin tüm detayları 7 Ekim Cuma günü gerçekleşecek lansmanda açıklanacak.

Rönesans Hayat Maltepe Projesi!

Rönesans Gayrimenkul'ün Maltepe projesi Rönesans Hayat adıyla satışa sunulacak. Maltepe Rönesans Hayat projesinde konut, ofis ve AVM olacak...

Rönesans Konut Sayfiye projesinde kredi faizlerini düşürdü!

Rönesans Konut Kartal Yakacık'ta hayata geçirdiği Sayfiye Projesi'nden faiz oranı aylık yüzde 0,89'a düşürüldü. 303 konutun bulunduğu projede fiyatlar 311 bin ile 765 bin lira arasında değişiyor.

Tekfen - Rönesans İzmir nerede?

Toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükselecek olan proje Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilecek. Proje 2 adet konut ve 1 adet ofis kulesi şeklinde yükselecek.Peki Tekfen - Rönesans İzmir nerede?

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim!

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 konut ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor.

Rönesans İnşaat,Ballast Nedam'ın yüzde 19,9’luk hissesini satın aldı!

Rönesans İnşaat, konut inşası ve mobilizasyon alanlarında faaliyet gösteren Hollandalı merkezli Ballast Nedam NV şirketinin yüzde 19,9’luk hissesini 6 milyon euro karşılığında satın aldı.

Kartal Rönesans Sayfiye'de teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi ve 18 Nisan'da satışa çıkan Sayfiye'de dairelerin yüzde 80'i satıldı..

Rönesans Konut Sayfiye ödemeleri Haberi

Rönesans Konut Sayfiye ödemeleri

İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alan Rönesans Sayfiye Kartal ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Sayfiye Evleri Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzası ile hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje 3 blok halinde yükseliyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde tasarlandığı Rönesans Sayfiye Kartal ne zaman teslim sorusuna Aralık 2015 yanıtı veriliyor.


Toplam 276 adet konuttan meydana gelen Rönesans Sayfiye Kartal ödeme planı yüzde 5, yüzde 10 ve yüzde 50 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.


Rönesans Sayfiye Kartal satış fiyatları!

1+1 daireler 256 bin 500 TL'den,

1,5+1 daireler 283 bin 500 TL'den,

2+1 daireler 408 bin TL'den,

2,5+1 daireler 570 bin 500 TL'den,

3+1 daireler 567 bin...