20 / 04 / 2024

Rönesans Piazza Rezidans fiyatları

Rönesans Piazza Rezidans fiyatları

Maltepe Piazza Rezidans fiyat listesi 451 bin TL'den başlayarak değişiyor. Piazza Rezidans Maltepe'de teslimler Haziran 2018'de gerçekleştiriliyor...

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

Binlerce kişiye mezar olmuştu! Rönesans Rezidans ile ilgili beklenen haber geldi! Flaş gelişme...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla pazarlanan Rönesans Rezidans ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Rönesans Rezidansın yıkılma nedeni ortaya çıktı! Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek anlattı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da bulunan 240 daireli Rönesans Rezidans bilindiği üzere yerle bir olmuştu. İşte Rönesans Rezidansın neden yıkıldığına dair detaylar!

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Maltepe Piazza Rezidans güncel fiyatları!

Maltepe Piazza Rezidans güncel fiyatları 641 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe'de 320 milyon Euro yatırım bedeliyle hayata geçirildi...

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı!

Rönesans Piazza Maltepe projesi Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzasıyla inşa ediliyor. Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı 543 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Piazza Rezidans ev fiyatları!

Piazza Maltepe projesinde daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Proje Rönesans Gayrimenkul imzası taşıyor...

Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa edilen Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları 502 bin TL'den başlıyor. Proje 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan meydana geliyor.

Rönesans Piazza Rezidans fiyatları Haberi

Rönesans Piazza Rezidans fiyatları


42 bin metrekare alanda yükselen Piazza Rezidans projesi, Rönesans Gayrimenkul imzasını taşıyor. Piazza Rezidans projesi İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.


Haziran 2018 yılında teslim edilmesi hedeflenen Piazza Rezidans Maltepe projesinde 230 konut, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restoran yer alıyor.


Maltepe Piazza Rezidans fiyat listesi 451 bin TL'den başlıyor. Piazza Rezidans projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Aylık taksitlerin 3 bin 350 TL'den başladığı Piazza Rezidans Maltepe projesinde yüzde 0,79 vade farkı ile 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor.



Maltepe Piazza Rezidans fiyat listesi!


57-95 metrekare 1+1'ler 451 bin TL- 670 bin TL,

101-205 metrekare 2+1'ler 703 bin TL-1 milyon 601 bin TL,

150-212 metrekare 3+1'ler ise 1 milyon 263 bin TL-1 milyon 601 bin TL.


Adres: Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Cad. No:77 Maltepe / İstanbul


Tel:...