26 / 04 / 2024

rota ve aktiviteler

rota ve aktiviteler

Bakanlık, Türkiye'deki tabii güzellikleri turizme kazandırmak için Doğa Turizmi Gelişme Planını uygulamaya koydu, Samsun ve diğer illerde turizm alanları belirlendi, rotalar ve aktiviteler tespit edildi.

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

Altında rota oluşturuldu! Hatice Kolçak asıl yükseliş için hem tarih verdi! Gram altın bu kadar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altın için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Altında rota oluşturuldu, hem tarih hem de rakam açıklandı. 

Konut tercihinde rota yeniden oluşturuldu! Bu iki bölgeye dikkat!

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artış sebebiyle satın alma ve kiralama bölgelerinde rota yeniden oluşturuldu. Trakya konut-arsa satın alma grafiğinde üstünlük sağlarken Karadeniz ve Ege Bölgesi'ne ilgi oldukça arttı.

Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da merak ediyor.  Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

Artan otomobil fiyatlarına karşı yeni yöntem! Sıfır ve ikinci el araba için rota Ticaret Bakanlığı

Artan otomobil fiyatlarının aksine uygun fiyatlı şekilde araba sahibi olmak isteyen kişilerin yeni adresi araba galerileri ve araç ilan sitelerinin haricinde bu kez Ticaret Bakanlığı oldu. İşte detaylar…

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Ekşi ve Kenan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Ekonomist Kerim Rota'dan Merkez Bankası ve dolarla ilgili korkunç iddia

Eski Hazineci ve Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Merkez Bankası'nın dün 1.72 milyar dolar satış yaptığını ve bu politikaların felakete yol açacağını savundu.

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Haluk Dede tarafından kuruldu.

Rota İn Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota İn Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Doğan, İbrahim Doğan ve gökhan Doğan ortaklığında kuruldu.

Konut sektöründe yeni rota çiziliyor!

Koronavirüs nedeniyle konut sektöründe yeni rota çiziliyor. Değişim rüzgarlarının estiği sektörde stüdyo ve 1+1 daireler kalkıyor.

Batı Rota Yapı Yönetimi Turizm Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Rota Yapı Yönetimi Turizm Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Yıldız ve Sinem Kocabıçak tarafından kuruldu.

rota ve aktiviteler Haberi

rota ve aktiviteler

ORMAN ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye'deki doğal güzellikleri turizme kazandırmak için uygulamaya koyduğu Doğa Turizmi Gelişme Planı çerçevesinde 81 ilde 527 doğa turizm alanı belirledi. Samsun'un turizm alanlarında aktiviteler arttırılacak. 


Tanıtım için daha fazla etkinliğe yer verilecek. Alınan bilgiye göre, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce Doğa Turizmi Gelişme Planı hazırlandı. Doğa turizmine konu olabilecek seçkin özellikli alanlarda yapılacak aktivitelerin belirleneceği plan çerçevesinde, alternatif turizm faaliyetlerinin de sürdürülebilir, geniş kapsamlı, katılımcı ve paylaşımcı gerçekleştirilmesi sağlanacak. 


81 İLDE 527 DOĞA TURİZM ALANI 

Çeşitli uygarlıklardan kalan zengin tarihe ve kültürel mirasa sahip olan Türkiye, iklimsel çeşitliliği sebebiyle önemli bir biyoçeşitliliği de bünyesinde bulunduruyor. 420 civarında kuş türünün barındığı ülkede, aynı zamanda Avrupa'da belirlenen yaklaşık 12...