28 / 03 / 2024

rotana arjaan

rotana arjaan

DAP Yapı 'nın, Maltepe'deki Burgu ve Tango Kuleleri 'nin dairelerinde Ortadoğu 'nun en büyük oteller zinciri devi Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan ile işbirliği yapıldı.

Burgu ve Tango Kuleleri'nde Rotana ayrıcalığı başlıyor!

Burgu ve Tango Kulelerinin rezidans dairelerinde ayrıcalıklı yaşam başlıyor. Ortadoğu’nun en büyük oteller zinciri Rotana Arjaan iş birliğiyle kurumsal işletim sisteminin uygulanacağı projelerde, dairelerin teslimleri devam ediyor.

Dalga Kule Arjaan Dap Yapı reklam filmi yayınlandı!

Dap Yapı'nın hayata geçirdiği Dap Dalga Kule Arjaan kapsamında reklam filmi yayınlandı. Reklam filmini www.emlakkulisi.tv sitesinde ve haberimizin devamında görüntüleyebilirsiniz...

Nidapark Bomonti Rotana ile yoluna devam ediyor!

Tarihi semt Bomonti’de yükselen lüks konut projesi 'Nidapark Bomonti'de Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen otel yönetimi şirketlerinden Rotana ile iş birliği yapıldı. 

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Mohammedkamal tarafından kuruldu. 

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Rotana Plus Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana Plus Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Mahammad Mazen Aljeroudı ve Mouaz Baroudı ortaklığında Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mar Yapı’dan tatil kazandıran sinema kampanyası!

Mar Yapı  Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline geldi. Firma sinema kampanyasının lansmanını ‘Arif V 216’ gösterimiyle yaptı. 

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

G Rotana ve Park Residence Cadde'de dolar kuru sabitlendi!

Döviz kurlarının ABD seçimleri, iç ve dış siyasi gerilimlerin etkisiyle son aylarda hızlı bir yükselişe geçmesi üzerine, iç piyasada döviz kurları ile satış yapan proje geliştiricileri, alıcıların kurdan dolayı zarar etmemesi ve satışların etkilenmemesi için döviz kurunu sabitlemeye başladı.

G Rotana satışa çıktı!

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkök “Bizim Türkiye’ye güvenimiz yabancı yatırımcıyı da teşvik ediyor. Türkiye’ye güven, yatırımlara devam anlayışıyla Rotana gibi bir devle sermaye ortaklığıyla G Rotana’yı hayata geçiriyoruz” dedi. G Rotana'da satışlara başlandı.

Mar Yapı ve Rotana’dan fark yaratan ortaklık!

Erişilebilir lüksün öncüsü Mar Yapı ile Körfez’in en büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana, Basın Ekspres Yolu’nda G Rotana projesinde buluştu.

Mar Yapı, G-Rotana basın toplantısı 18 Kasım'da!

Yenilikçi anlayışı ve uluslararası işbirlikleriyle geliştirdiği projelerde konut sahiplerine hem yüksek getiri hem de konforu sunan Mar Yapı, Basın Ekspres Yoluna uluslararası otel markası Rotana ile ortak olduğu G Rotana projesiyle yeni bir değer ekliyor.

rotana arjaan Haberi

rotana arjaan

ORTADOĞU'NUN en büyük oteller zinciri; 12 ülkede, 26 şehirde, 100'e yakın oteliyle yılda 5 milyon konuk ağırlayan Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nın lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu Kule Arjaan, Dalga Kule Arjaan ve Tango Kule Arjaan projelerine taşıdı. DAP Yapının. Burgu, Dalga ve Tango Kule projeleri, Fenerbahçe'den başlayıp Tuzla'ya devam eden Türkiye'nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor. 


ARAPLARI ÇEKECEK


 DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz Rotana işbirliğine ilişkin şunları söyledi: "Burgu ve Tango Kule'de 321) odamız var: bunlar stüdyo - su it - grand suit tipi rezidans daire (apart otel) şeklinde tasarlandı. Rotana'ya teslimlerine başladık. Mayıs 2015'ten itibaren ilk misafirlerimizi ağırlayacağız. Projelerimiz, Körfez ülkelerinden turistleri Anadolu Yakasfna yönelten yeni...