26 / 04 / 2024

Rotana Güneşli otel

Rotana Güneşli otel

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Güneşli NG Residence daire fiyatları!

Güneşli NG Residence 2+1 daire fiyatları 895 bin liradan başlıyor. NG Residence projesinde rezidans, kongre merkezi ve otel yer alıyor...

Güneşli Prime Suites hizmete girdi!

Babacan Yapı’nın Güneşli’de otel rahatlığında rezidans konforu sunan, 112 suit daireden oluşan projesi “Prime Suites” kısa ve uzun süreli konaklama seçenekleri sunuyor.

Güneşli Tri G'de stüdyo daireler 210 bin TL!

Güneşli Tri G Evleri Mar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 152 odalı Centro otel ve 153 adet konut dairesi bulunuyor. Projede stüdyo daireler 210 bin TL olarak satışa sunuluyor.

Güneşli Tri G konutları 2017'de teslim!

30 katlı otel ve rezidans kulesi olarak planlanan Tri G Güneşli Konutları Mar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Daireler 2017 yılında teslim edilecek.

G Yoo Güneşli projesi!

G Yoo Güneşli projesi toplam 721 tane daireden meydana geliyor. 22 ay sonra teslim edilecek olan projede ticari alanlar ve butik otel yer alıyor.

Güneşli G Yoo Evleri!

Güneşli G Yoo Evleri 17 bin 226 metrekare alan üzerinde 39 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. Projede 60 odalı butik otel, rezidans dairler ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Güneşli Mar Yapı Tri G

İstanbul Avrupa yakası Güneşli-Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilen Güneşli Mar Yapı Tri G, 30 katlı otel ve rezidans kulesinden oluşuyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Mar Yapı Tri G Güneşli

Mar Yapı Tri G Güneşli projesi 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Yüzde 60 Mar Yapı , Rotana ise yüzde 40 payıyla yükselen projede teslimler 2016 yılı sonunda gerçekleşecek...

Mar Yapı Güneşli'deki projesinde otel için Rotana ile ortak oldu!

Mar Yapı, İstanbul Güneşli'deki 30 katlı otel ve rezidans projesinde, Körfez Bölgesi'nin en büyük otel zincirlerinden Rotana ile ortak oldu. Tri G Rotana isimli projede Mar Yapı yüzde 60, Rotana ise yüzde 40 paya sahip olacak.

Ersa Güneşli Otel, Rezidans ve Kongre Merkezi projesinin ilk görselleri!

Saraylı Holding ile Eren Holding bünyesindeki Ersa İnşaat Güneşli projesinde 400 odalı 5 yıldızlı Pullman Otel, 400 odalı 4 yıldızlı Mercury Otel, 486 rezidans daire ve 5 bin kişilik kongre merkezi inşa ediyor...

Rotana Güneşli otel Haberi

Rotana Güneşli otel

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Ortadoğu, Afrika ve Türkiye’de otelleri bulunan  Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı inşa etti.


İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel  80 milyon dolara mal oldu.  Daha önce İstanbul Maltepe’de bir otelin işletmeciliğini üstelenen Rotana'nın bu otel için yüzde 40 yatırım yaptığı açıklandı.

  

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “Rotana, dünyada ilk kez bir otel projesinde sadece işletmeci olarak değil yatırımcı olarak da yer aldı. Rotana Türkiye’ye olan inancını göstermiş oldu” dedi. Rotana Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Al Nowais da, “İstanbul’daki 2 yeni otelimizin açılması ile birlikte, Türkiye’deki otel sayımızı ikiye katladık. Centro markamız uygun fiyatlı oteli sunarken, WestSide Arjaan by Rotana ise rezidansları sayesinde ev...