27 / 04 / 2024

Rotana pr şirketi

Rotana pr şirketi

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana’nın stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Gayrimenkul PR şirketi: Konut kredisi çıkarsa ev fiyatları bir günde yüzde 30 artar!

Gayrimenkul PR şirketi, hükümetin yeni bir konut kredisi kampanyası başlatmasının konut fiyatlarının bir gecede yüzde 30 oranında artmasına neden olacağına öne sürdü. İşte detaylar. 

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sayed Hamıdreza Fatehı tarafından kuruldu.

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Hane Prıme İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hane Prıme İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Aydın tarafından kuruldu.

Prımepaths Grup Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prımepaths Grup Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Quadrı Awere tarafından kuruldu.

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kara, Hasan Oğuz ve İsmail Taşköprü ortaklığında kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

Rotana pr şirketi Haberi

Rotana pr şirketi

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, müşteri portföyüne uluslararası otel zinciri Rotana’yı ekledi.


İstanbul Anadolu yakasında Maltepe’de “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” otellerini hizmete açan zincir, hem iş hem tatil amaçlı ziyaretler hem de uzun dönemli konaklamalar ve aileler için eşsiz bir ortam sunuyor.


Üstün hizmetleriyle sektörde fark yaratan dünyanın lider oteller zincirlerinden Rotana’nın İstanbul’daki ilk iki otelinin stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup...