26 / 04 / 2024

rtük yeni hizmet binası

rtük yeni hizmet binası

RTÜK’ün Beşiktaş’ta inşa edilecek yeni hizmet binası 7.1 milyon liraya inşa edilecek. TOKİ’nin ocak ayında açtığı ihale Mart'ta sonuçlandı, inşaat 500 günde tamamlanacak.

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyan emekliler resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Açıklanan bu tarihi duyan emekliler resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu... Hemen siz de bir bakın...

Gram altın için yeni rekor geldi! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde altını olanlar dört köşe oldu! 

Piyasalar yarın açıklanacak olan Fed faiz kararına odaklanırken, gram altın için yeni rekor geldi. Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı. Elinde altını olanlar dört köşe oldu!

TMMOB'dan RTÜK arsasının plan değişikliğine itiraz!

TMMOB, RTÜK arsasının "Kamu Hizmet Alanı"ndan "Özel Sağlık Tesis Alanı" olarak değiştirilmesine itiraz etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

RTÜK'ten İstanbul hizmet binasıyla ilgili açıklama!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), İstanbul Bölge Temsilciliği hizmet binasıyla ilgili açıklama yaptı.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

rtük yeni hizmet binası Haberi

rtük yeni hizmet binası

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın “RTÜK İstanbul Hizmet Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı” yaptırmak üzere 24 Ocak 2019 tarihinde düzenlediği ihale sonuçlandı.

Sözcü gazetesinden Özlem Güvemli'nin haberine göre, yaklaşık maliyeti 7 milyon 821 bin lira olarak belirlenen ihaleyi 7 milyon 195 bin TL'lik en düşük teklifin sahibi olan YCG İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı. Firmayla 25 Mart 2019 tarihinde sözleşme imzalandı. İnşaatın 500 günde tamamlanması hedefleniyor.

2016'DA YIKILDI

Beşiktaş Gayrettepe Mahallesi'nde Vefabey Sokak'ta RTÜK İstanbul Temsilciliği'nin mülkiyetinde bulunan ve 2016'da yıkılan binanın yerine yapılacak yeni hizmet binası, konvansiyonel kalıp sistemiyle bin 986 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak. 2 bodrum ve 7 normal kattan meydana gelecek yeni hizmet binasında üst kurul toplantı salonu, başkan odası, uzman odaları, temsilci odası, radyo kayıt...