26 / 04 / 2024

Rumeli üniversitesi

Rumeli üniversitesi

İstanbul'da Beykoz, Ayvansaray, Rumeli, Semerkand Bilim ve Medeniyet, Antalya'da ise AKEV üniversitesi kurulacak. Üniversitelerin kurulmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

İstanbul Rumeli Üniversitesi açıldı!

Eğitim hayatına yeni atılan İstanbul Rumeli Üniversitesi gerçekleştirdiği törenle hem açılışını hem de 2016-2017 eğitim-öğretim yılını kutladı.

Konya'ya daha fazla üniversite yapılmalı!

Konyalı hayırseverler tarafından İstanbul'a kazandırılan Rumeli Üniversitesi'nin Konyalı kurucu rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, Yenigün'e konuştu. Aynural, "Konya, Türkiye'nin sayılı şehirlerinden birisi. Konya'ya daha fazla üniversite yakışır diye düşünüyorum" dedi.

İstanbul Rumeli Üniversitesi kapılarını açıyor!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bu sene eğitim öğretim hayatına başlayacak Rumeli Üniversitesi önünde ve üniversiteye bağlanan sokaklarda düzenleme çalışmaları başlattı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi bu yıl açılacak!

Balcı Vakfı tarafından kurulan İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. Üniversitenin tanıtımı, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda yapıldı.

Rumeli Üniversitesi 2016’da eğitime başlıyor!

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Salih Aynural, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Rektör Aynural,Rumeli Üniversitesi'sinin 2016- 2017 eğitim öğretim yılında derslere başlayacağını müjdeledi...

İstanbul'da 4 yeni üniversite kurulacak!

5 vakıf tarafından, İstanbul'da Beykoz Üniversitesi; Ayvansaray Üniversitesi; Rumeli Üniversitesi; Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi, Antalya'da da AKEV Üniversitesi kurulmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığına sunuldu.

5 yeni vakıf üniversitesi kurulacak!

İstanbul'da Beykoz, Ayvansaray, Rumeli, Semerkand Bilim ve Medeniyet, Antalya'da ise AKEV üniversitesi kurulacak. Üniversitelerin kurulmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Marmara Üniversitesi arazilerini TOKİ aracılığıyla satıyor!

Maltepe'de bulunan 12 kampüsünü Kenan Evren Kışlası'na taşımaya hazırlanan Marmara Üniversitesi, Nişantaşı, Göztepe ve Rumeli Hisarı'ndaki değerli arazilerini TOKİ aracılığıyla satıyor...

Ankara Üniversitesi'nin Gölbaşı Kampüsü hizmete girdi!

Türkiye 'nin ilk Hızlandırıcı Teknolojileri  Enstitüsü ve Parçacık Hızlandırıcı Tesis Hizmet Binaları, Ankara Üniversitesi (AÜ) Gölbaşı Kampüsü 'nde düzenlenen törenle hizmete girdi. AÜ Rektörü Prof. Dr. Cemal Taluğ törende bugün gelinen noktayı değerlen

Bahçeşehir Üniversitesi'ne mühür bozma davası açıldı!

Beşiktaş'takİ arazisinde yapılan inşaat çalışmaları ruhsatsız olduğu için beş kez mühürlenen Bahçeşehir Üniversitesi'ne, her seferinde mührü bozduğu gerekçesiyle Belediye tarafından yapılan suç duyurusunun ardından dava açıldı

Gazi Üniversitesi, mimarlık fakültesi için profesör alacak!

Muğla Üniversitesi  ve Gazi Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli bölümlerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent ve  yardımcı doçent alacak...

Mustafa Kemal Üniversitesi akademik personel arıyor!

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü (Hatay), çeşitli okullarda istihdam edilmek üzere öğretim üyesi alacak. Mühendislik Fakültesi-inşaat mühendisliği, petrol ve doğalgaz mühendisliği bölümü (1 profesör, 2 doçent) alacak.....

Rumeli üniversitesi Haberi

Rumeli üniversitesi

5 vakıf tarafından, İstanbul'da Beykoz Üniversitesi; Ayvansaray Üniversitesi; Rumeli Üniversitesi; Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi, Antalya'da da AKEV Üniversitesi kurulmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu.


Tasarıya göre, "Acıbadem Üniversitesi"nin adı "Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi"; "Yeni  Yüzyıl  Üniversitesi"nin adı "İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi"; "Gedik Üniversitesi"nin adı "İstanbul Gedik Üniversitesi" şeklinde değiştiriliyor.


Tasarıyla, İstanbul'da, Türkiye Lojistik Araştırmaları ve Eğitim Vakfı tarafından Beykoz Üniversitesi; Plato Vakfı tarafından İstanbul Ayvansaray Üniversitesi; Balcı Vakfı tarafından İstanbul Rumeli Üniversitesi, Hacegan Vakfı tarafından Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi; Antalya'da da Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından Antalya AKEV Üniversitesi kurulacak.


Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Beykoz Üniversitesi'ne, Plato Meslek Yüksekokulu Ayvansaray Üniversitesi'ne...