25 / 04 / 2024

Rus hükümeti Türk Akımı

Rus hükümeti Türk Akımı

Rus hükümetinin, Türk Akımı doğalgaz boru hattı anlaşmasının onaylanmasına ilişkin yasa tasarısını kabul ettiği bildirildi.

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

ABD hükümeti kapanırsa ne olur? Hükümetin kapanması ne demek?

ABD hükümetinin kapanması, bütçe tasarısının onaylanmaması veya benzeri nedenlerle meydana gelebilir. Bu tür kapanmalar genellikle geçici bir süre için olur ve hükümet işlemleri tamamen durdurulmaz. Ancak etkileri ciddi olabilir. İşte detaylar...

Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim; Fiyatı 799,99 TL'ye düştü

Karaca'nın 5 Fincan kapasiteli bol köpüklü Hatır Köz Türk Kahve Makinesi indirime girdi. İşte detaylar...

Hükümetten tüm herkese müjde! Şartları sağlayanlara 10 bin TL verilecek

28 Mayıs seçimleri sonrası hükümet destek ödemelerine hız kesmeden devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Temmuz ayında Aile katkı ödemelerinin sonlanması ile beraber, düşük bütçeli ailelere vatandaşlık aylığı verileceğini duyurdu.

İspanya'da hükümet konut sorunu için çözüm arıyor!

Avrupa Birliği (AB) içinde en çok konut sorunu yaşayan ülkeler arasında yer alan spanya'da sol koalisyon hükümeti, açıklamış olduğu yardım paketleriyle konut sorununa çözüm arıyor.

Hükümet kesenin ağzını açtı! 500 bin öğrenci hem para kazanacak hem meslek sahibi olacak!

AKP hükümeti 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi emekli ve çalışanlardan sonra gençlere yönelik önemli bir destek programını açıkladı. Ayrıca 500 bin genci meslek sahibi yapmayı hedefleyen program kapsamında yapılan ödemelere de yüzde 33 zam yapıldı.

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Hükümet enflasyonun önüne işte böyle geçecek!

AK Parti hükümeti, yüksek enflasyonun önüne geçebilmek için zabıtalarla sıkı takibe devam edecek.

Türk-İş'ten hükümete asgari ücret tepkisi!

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, asgari ücretle ilgili olarak AK Parti hükümetine tepki gösterdi.

Türk lirasında büyük devrim! Artık yeni döneme geçilecek, herkesin öğrenmesi gerekiyor

Türk lirasında yeni adımlar atılmaya devam ediyor. Hükümet tarafından Türk lirasına ilişkin yeni bir adım daha atıldı. İşte o adımın detayları...

Alman kalitesiyle Türk Kahvesi Fakir’de! Hem de bol köpüklü İşte 28 Eylül 2022 Fakir fiyat listesi!

Ben adını söyleyemediğim kahveyi içmem, Türk kahevesinden başkasını ağızıma sürmem diyenler bu haber tam size göre. Alman küçük ev aletleri üreticisi Fakir’de hem hızlı hem bol köpüklü kahve makinesi çeşitleri indirimli fiyatlarla sizi bekliyor. İşte fakir fiyatları.

Hükümetten 65 milyarlık yardım paketi

Alman hükümeti Avrupa’da yaşanan enerji krizi sonrası vatandaşları ve şirketleri yükselen enflasyonun etkisinden korumak için 65 milyar avroluk üçüncü yardım paketini hazırladı.

Enerji fiyatları halkı sokağa döktü! 70 bin kişi hükümeti protesto etti

Çekya’nın başkenti Prag’da 70 binden fazla protestocu, artan faturalar ve Rusya-Ukrayna savaşında hükümetin taraflı politikasına karşı sokağa döküldü.

Rus hükümeti Türk Akımı Haberi

Rus hükümeti Türk Akımı


Rus hükümetinin, Türk Akımı doğalgaz boru hattı anlaşmasının onaylanmasına ilişkin yasa tasarısını kabul ettiği bildirildi.


Rusya hükümetinden yapılan yazılı açıklamada, Türk Akımı anlaşmasının onaylanmasına yönelik yasa tasarısının onaylanarak, Rusya Parlamentosunun alt kanadı Duma'ya gönderilmesine karar verildiği belirtildi. 


Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinde hükümetler arası anlaşma Türkiye ve Rusya arasında 10 Ekim'de imzalanmıştı.


Proje kapsamında, her biri 15,75 milyar metreküp kapasiteye sahip iki boru hattı inşa edilmesi planlanıyor. İlk hattın Türkiye'ye, ikinci hattın ise gerekli teminatların alınması halinde Avrupa'ya doğalgaz ulaştırması...