26 / 04 / 2024

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı

Çeçenistan başkenti Grozni’de son yıllarda pozitif değişimin simgesi olarak algılanan “Grozni city” gökdelen kompleksinde akşam saatlerinde büyük yangın çıktı

Aile Bakanlığı bu kişilere yardım edecek! 4 bin, 5 bin ve 200 bin TL veriliyor!

Aile Bakanlığı, afet ve acil durumlar karşısında mağdur olan vatandaşlara destek olmak amacıyla yardım programlarını başlattı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla gerçekleştirilen yardımlarla, vatandaşların temel ihtiyaçları karşılanacak. 

Zor durumlar için kenarı ne kadar para konulmalı? İşte detaylar

Ekonomik istikrarsızlık dönemlerinde, acil durumlar için tasarruf oluşturmak hayatî bir önem taşıyor. Finans uzmanları bu biriktirme miktarının evlerin gelirleri ve harcamalarına göre değişebileceği düşünülüyor...

Merkez Bankası'ndan sözlü dolar talimatı! Şirketlere dolar satışında sınırlama getirildi!

Merkez Bankası (MB) tarafından ‘acil durumlar’ haricinde firmalara dolar satışının sınırlandırılması için bankalara sözlü talimat verildi. 

AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır?

AFAD’ın Acil Çağrı mobil uygulamasından acil durumlar ve afetler için yardım çağırılabiliyor. Peki, AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte ayrıntılar..

Sıfır araçlarda acil durum önlemi! Artık yollarda olmayacak

Koronavirüs salgını, çip krizi ve ardından Rusya-Ukrayna savaşı derken sıfır araçlarda bulunabilirlik sorunu büyüdü. Bulunabilirlik, küresel otomotiv satışlarının düşmesine neden olurken markalar acil durum önlemi alıyor.

Benzin fiyatları için olağanüstü durum ilan ettiler! Acil durum rezervlerini devreye sokacaklar

Dünya genelinde petrol krizi yaşanıyor. Uluslararası Enerji Ajansının (IEA) Rusya- Ukrayna savaşının ardından ikinci kez acil durum petrol rezervlerinden belli miktar petrolü kullanıma sunmak üzere anlaştı. Miktara göre petrol fiyatlarında değişim bekleniyor.

Rusya, Beyrut'ta seyyar hastane kurdu!

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, bakanlık uzmanlarının büyük patlamaya sahne olan Lübnan Beyrut'ta seyyar hastane kurduğunu açıkladı.

Rusya'da üniversite binası çöktü!

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki üniversite binasının bir bölümü çöktü. Rus haber ajansları enkaz altında kalanlar olduğunu duyururken, acil durum yetkililerinin verdiği bilgiye göre olayda ölen ya da yaralanan yok.

Ankara kazı sezonu 3 Nisan'da açılıyor!

Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurulu kararıyla, 31 Ekim'den beri arıza ve acil durumlar dışında altyapı çalışmalarına kapalı olan kazı sezonu 3 Nisan'da açılıyor.

Ankara'da kazı sezonu 31 Ekim'de sona eriyor!

Başkent’te 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, 31 Ekim Pazartesi günü sona eriyor. Bu tarihten itibaren acil durumlar dışında yeni sezon açılıncaya kadar kazı yapılmayacak.

Ankara'da kazı sezonu ay sonunda sona eriyor!

Ankara’da 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, 31 Ekim’de sona erecek. Bu tarihten sonra yeni kazı sezonu açılıncaya kadar, acil durumlar ve arızalar dışında kazı yapılamayacak.

Ankara'da kazı sezonu 31 Ekim’de kapanıyor!

Ankara’da 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, 31 Ekim’de sona erecek. Bu tarihten itibaren acil durumlar ve arızalar dışında kazı yapılamayacak.

İmar planları acil durumları düşünülerek yapılmalı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli Mimar Aynur Okçu, imar planı yapılırken oluşabilecek yangınlara karşı binalarda dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı Haberi

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı
Çeçenistan başkenti Grozni’de son yıllarda pozitif değişimin simgesi olarak algılanan “Grozni city” gökdelen kompleksinde akşam saatlerinde büyük yangın çıktı. Rusya Acil Durumlar Bakanlığı açıklamasına göre yangın akşam saatlerinde 35 katlı gökdelenin dördüncü katında başladı. Çıkış nedeni henüz tespit edilemeyen yangın alt katlardan kısa sürede binanın tepesine kadar ulaştı. İki yüze yakın dairenin bulunduğu gökdelende yaşayan insanların süratle tahliye edilmesi sayesinde can kaybı yaşanmadığı...