28 / 03 / 2024

rusya dolar son dakika

rusya dolar son dakika

Rusya'daki vatandaşlar temmuz ayında 176 milyar ruble net döviz alımı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Rusya Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada, Rusya'daki tüzel kişilerin haziran ayında 176 milyar ruble net döviz alımı yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Rusya’da yeni konut fiyatlarında rekor artış! üç seneda yüzde 90 arttı!

Rusya Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina, Rusya’da son 3 senede yeni konutların fiyatlarının yüzde 90 oranında arttığını söyledi. Üç sene önce dolar 77 ruble iken bugün 89 ruble bandında. 

Otomobil sahipleri servetine servet ekledi! Ne altın ne dolar... Son 45 günde en çok otomobil sahipleri kazandı!

Son dönemlerin en gözde yatırım aracı olarak görülen otomobil, son bir buçuk ayda altın ve dövizden daha çok kazandırdı. Otomobil sahipleri servetine servet ekledi! Ne altın ne dolar... Son 45 günde en çok otomobil sahipleri kazandı!

Dolar sınırları zorluyor! Dolar almak için doğru zaman mı? İşte detaylar!

Dolar son zamanların en yüksek seviyesini zorluyor. Dolar/TL 19 seviyesinin üzerini test etti. Böylelikle tüm zamanların rekoru kırılmış oldu. İşte detaylar!

1 dolarınız bile varsa siz de bakın! Merkez Bankası duyurdu, dolar hareketlendi! 20 Kasım 2022 dolar kuru...

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Dolar son günlerde resmen düşüşe geçti. Peki son dakika dolar kuru ne kadar? 1 dolar bugün kaç lria oldu? İşte 20 Kasım 2022 dolar kuru...

Merkez bankası resmen açıkladı! Dolar bu kadar olacak! Görmedim, duymadım demeyin

Son dakika dolar kuru gelişmeleri merakla takip edilmeye devam ediyor. Dolar son günlerde düşüşe geçerken doların ne kadar olacağı merak edilmeye başladı. Merkez Bankası dün dolar beklentisini resmen açıkladı. İşte dolar kuru bu kadar olacak...

Yastık altındaki dolarlarımızı bozduralım mı? Dev banka yanıtladı! Doları olanlar planınızı yapın

Küresel merkez bankaları Fed'in faiz artışı temposuna yetişemezken doların yönünü belirleyecek olan gelişmeler yaşanıyor. Dolar son günlerde düşüş eğilimine geçerken vatandaşlar Yastık altındaki dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt aramaya başladı. 

İslam Memiş ''dolardan uzak durun'' dedi! Nedenlerini bir bir açıkladı! Görenlerin ağzı bir karış açık kaldı

Dolar/TL kurunda güncel rakamlar takip edilirken dolar son bir ayın en düşük seviyesine geriledi. Dolardaki düşüş devam ederken Altın ve Para piyasası uzmanı İslam Memiş ''dolardan uzak durun'' dedi ve nedenlerini bir bir açıkladı.

Dolar ve euro eşitlendi mi? Son durum ne?

Dolar son günlerde tüm önemli para birimlerine karşı değer kazanıyor.

İran ve Rusya, doları ticari işlemlerde rafa kaldırmayı planlıyor

Rusya ve Ukrayna arasında süren savaş ve AB blokunun Rusya'ya karşı hayata geçirdiği ekonomik yaptırımlar bölgede dengeleri değiştirecek adım ve anlaşmalara neden oluyor. Bu kapsamda İran ve Rusya'nın ticari işlemlerde dolar yerine yerel para birimlerini kullanmaya hazırlandığı öğrenildi.

Dolar kurunda tarihi zirve! Son 20 yıldır böyle bir artış görülmemişti

Pandemi sonrası başlayan Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle küresel ekonomide yaşanan sıkışma sonrası büyüyen enflasyon ABD ekonomisini resesyon riskine soktu. ABD Merkez Bankası FED, rezerv parasını geri çağırmaya başlayınca doları son 20 yılın zirvesine çıktı.

Dolar sessiz ve derinden yükselmeye başladı! Selçuk Geçer 'Bu tarihe kalırsanız yanarsınız' uyarısı yaptı

Türkiye'de aylık maaş alanların yüzde 60 kadarını asgari ücretliler oluşturuyor. Dolardaki hareketlenmeler hane halkının ekonomisine direkt enflasyon olarak yansıyor. Dolar son dönemde yeniden sessizce yükselmeye başladı. Selçuk Geçer doların geleceği kritik seviyeyi açıklayıp uyardı.

Nefesleri kesen dolardan son dakika hamlesi! Bakın dolar kaç lira oldu? 

Dolar/TL güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta 17,20 TL seviyesinde haftayı kapatan dolar bugün 17,29 TL bandında güne başladı. Bakın dolar bugün kapanışta kal lira oldu? Dolardan son dakika hamlesi...

Dolar yatırımcılarını ilgilendiren son dakika dolar/TL gelişmesi! Doları olanlar hemen baksın! Son dakika dolar kuru

Dolar yatırımcıları dolar/TL'deki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar dolar/TL ne kadar? Dolar kaç lira oldu? Dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte dolar/TL'deki son dakika gelişmeleri 13 Haziran 2022.

rusya dolar son dakika Haberi

rusya dolar son dakika

Rusya'daki vatandaşlar temmuz ayında 176 milyar ruble net döviz aldığı ortaya çıktı. Döviz alımındaki artışlara rağmen döviz mevduatlarındaki para miktarının 3 milyar dolar azaldığı bilgisine ulaşıldığı açıklamada, bu durumun da dövizin önemli bir kısmının alındıktan sonra yurt dışına gönderildiği anlamına geldiğine işaret edildi.

DÖVİZ MEVDUATLARI 3 MİLYAR DOLAR AZALDI

Döviz alımındaki artışlar karşısında  döviz mevduatlarındaki para miktarının 3 milyar dolar azaldığı bilgisine ulaşıldığı açıklamada, bu durumun da dövizin önemli bir kısmının alındıktan sonra yurt dışına gönderildiği anlamına geldiğine işaret edildi.
Rusya Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada, Rusya'daki tüzel kişilerin haziran ayında 176 milyar ruble net döviz alımı yaptığı otaya çıktı. 

Söz konusu  yapılan bu net alımların temmuz da 237 milyar ruble (yaklaşık 3,9 milyar dolar) düzeyine çıktığına işaret edilen açıklamada, bu miktarın rekor...