27 / 04 / 2024

rusya turim fuarı

rusya turim fuarı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, " Bu yıl da bize turist gönderen ülkelerde yaşanan ekonomik kaynaklı krizlerin aşılması için elimizden geleni yapacağız " dedi.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler gayrimenkul fuarı ile güçlendi!

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu'nda atılan adımlarla daha da güçlendi. İnşaat sektöründe potansiyelleri değerlendirmek üzere iki ülke arasında çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı.

2. EREF 2017 Gayrimenkul Fuarı 5-7 Ekim'de!

37 milyon nüfuslu Irak’ın en güvenli şehri Erbil’de Arı Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan E.R.E.F. (Erbil Real Estate Fair) Gayrimenkul Fuarı Irak, Türkiye, B.A.E., Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Hollanda başta olmak üzere 10 ülkeden 40 firmanın katılımı ile gerçekleşecek.

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

CNR Emlak Fuarı'nda 400 proje vitrine çıkıyor!

CNR Expo Yeşilköy'de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

CNR Emlak Fuarı 17 Kasım’da başlıyor!

CNR Expo Yeşilköy’de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy’de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

Ulak Group lansman ve fuar turunu tamamladı!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Ulak Group Gayrimenkul lansman ve fuar turunu tamamladı!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Rusya'da Yapı Fuarı'na katılacak 40 Türk iş adamı gözaltında!

Uçak krizi sonrası Rusya’dan Türk iş adamlarına büyük darbe geldi. Rus polisi, bir fuar organizasyonu için Rusya’ya giden 40 Türk işadamını göz altına aldı. İşadamlarına 4 biner ruble ceza kesildiği, ancak gözaltı işleminin devam ettiği öğrenildi.

Çağdaş Holding, Rusya Gayrimenkul Fuarı Domexpo'ya katılıyor!

Rusya’nın en büyük gayrimenkul fuarı Domexpo, 23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleşiyor. Bodrum’un en prestijli projelerine imza atan Çağdaş Holding ise fuarın yıldızı olmaya aday...

Rusya Domexpo gayrimenkul fuarı 23-25 Ekim'de!

Rusya’nın başkenti Moskova’da 23-25 Ekim 2015 tarihlerinde 33.sü yapılacak olan ülkenin en köklü gayrimenkul fuarı Domexpo kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Elkon Beton Rusya’da ithal beton santrali pazarında lider!

MOSKOVA’da gerçekleştirilen, 16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri (CTT-2015) fuarına katılan Elkon, Rusya pazarındaki gücünü pekiştirdi. Elkon Rusya’da ithal beton santrali pazarında yüzde 30’luk pay ile lider olduğunu belirtti.

rusya turim fuarı Haberi

rusya turim fuarı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, yarın başlayacak MITT 2015 Seyahat ve Turizm Fuarı kapsamında Moskova'yı ziyaret ederek, temaslarda bulunacak.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Çelik, özellikle Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda yaşanan olumsuz gelişmelerin Türkiye'yi etkilememesi için yurt içinde ve yurt dışında bir dizi görüşme trafiğinde bulunuyor.


Çelik, 21 Mart'a kadar sürecek ve sektörün devlerini buluşturan 22'inci MITT 2015 Seyahat ve Turizm Fuarı'na katılacak.


Rusya Kültür Bakanı Viladimir Medinsky ve Rusya Federal Turizm Ajansı Başkanı Oleg Safonov ile görüşmeyi planlayan Çelik, ayrıca Rus tur operatörü temsilcileri ile bir araya gelecek, Türk turizm temsilcilerini ziyaret edecek.


Bakan Çelik görüşmelerde, geçen ay Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan ve Rusya'yı da kapsayan uçaklara ek yakıt desteğini ve tur operatörlerine sağlanacak kolaylıkları anlatacak.


Çelik'in kurmaylarıyla yapacağı,...