24 / 04 / 2024

rusya ÜDİK toplantısı

rusya ÜDİK toplantısı

Rusya'da yarın başlayacak ÜDİK toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşecek. Toplantıda iki ülke arasında ortak yatırım fonu kurma kararı için protokol imzalanması planlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Şehitkamil'de beton dökümü sırasında inşaatın zemini çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep Şehitkamil Pancarlı Mahallesi'nde bir inşaatta beton dökümü sırasında zeminin çökmesi sonucunda 2 işçi yaralandı.

İnegöl'de beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa İnegöl'de beton döküm işlemi esnasında kalıbın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Konut kredisi çekenler dikkat! Düşük faizli kredide yapılandırma olacak mı?

Kamu bankaları tarafından başlatılan kredi destek paketleriyle vatandaşlar düşük faizli sıfır veya ikinci el konut kredisi çekebiliyor. Fakat halihazırda kredi ödeyen vatandaşlar kredi yapılandırma olup olmayacağını merak ediyor. 

İMSAD ‘Pandemi Döneminde Küresel Ticareti Sürdürmek’ toplantısı 12 Mayıs'ta!

İMSAD, 33. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Pandemi Döneminde Küresel Ticareti Sürdürmek’ başlığıyla 12 Mayıs'ta online olarak düzenlenecek...

Enerji Kimlik Belgesi C'den düşük yeni binalar ruhsat alamayacak!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğunun 1 Ocak’tan itibaren yürürlüğe girdiğine vurgu yaparak yeni binalarda EKB sınıfının en düşük C sınıfı olması gerektiğini ifade etti. Uygulamada ısı yalıtımı Enerji Kimlik Belgesi C’den düşük olan binalar ruhsat alamayacak...

Arnavutköy'de beton dökülen inşaat çöktü!

Arnavutköy'de 4 katlı inşaatta beton dökümü sırasında çökme meydana geldi. İnşaatta çalışan 3 işçi beton altında kaldı.

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Rusya ile Ortak Yatırım Fonu protokolü yarın imzalanıyor!

Rusya'da yarın başlayacak ÜDİK toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşecek. Toplantıda iki ülke arasında ortak yatırım fonu kurma kararı için protokol imzalanması planlanıyor.

Niğde Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Niğde Belediye Meclisi’nin Şubat Dönemi Toplantısı, Belediye Başkan Vekili İdris Bayram başkanlığında gerçekleştirildi. İşte gündem maddeleri...

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık toplantısı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir belediyesi meclisi Aralık ayı dönem toplantısının ikinci bileşimi gerçekleştirildi. Toplantıda, trafo alanları ile ilgili imar planı görüşmesinde CHP’li üyelerin grup kararı ile ret oyu vereceğini söylemesi gülüşmelere neden oldu.

rusya ÜDİK toplantısı Haberi

rusya ÜDİK toplantısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla Rusya'da yarın başlayacak ÜDİK toplantısında masada bekleyen çok sayıda anlaşmadan biri de iki ülke arasında ortak yatırım fonu kurulması...


Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, yarın Moskova'da düzenlenecek Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısı için önemli sayıda anlaşmanın hazırlandığını belirtti. Bunların arasında iki ülke arasında ortak yatırım fonu kurma kararı da yer alıyor. 


Novak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geleceği ÜDİK toplantısı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.


Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ve ekonomik iş birliğinin, yaşanan olumsuz olaylardan sonra kademeli bir şekilde toparlandığını vurgulayan Novak, "ÜDİK’in eş başkanı, değerli meslektaşım Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile tüm alanlarda iş birliğinin artırılması için çok iyi düzeyde iletişimimiz var. Geçtiğimiz yıl iki ülke ticaretinde yaşanan...