23 / 04 / 2024

Rüzgar Real Estate iletişim

Rüzgar Real Estate iletişim

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Binici tarafından kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Cengiz tarafından kuruldu.

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Basıl Nızar Nou Aljabarı ve Khaled Mohamed ortaklığında kuruldu.

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Binici tarafından kuruldu.

Horızun Busıness Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Horızun Busıness Real Estate Turizm Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Musab Gör  tarafından kuruldu.

Nouran Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nouran Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Monır  Hawary tarafından kuruldu.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Square Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Square Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Amer R. Malullah tarafından kuruldu.

Westfields Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Westfields Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşikaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Westfield Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Khalil, Mohammad Ameen Al Hussin ve Omer S-Haji R. Alsilefanee ortaklığında kuruldu.

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'deki hisselerini satıyor!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya Frankfurt'ta bulunan dolaylı iştiraki konumundaki Oswe Real Estate GmbH hisselerinin satışı için sözleşme imzalandı.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

Rüzgar Real Estate iletişim Haberi

Rüzgar Real Estate iletişim

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Binici tarafından kuruldu.

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
Gayrimenkul 1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiraya vermek ve komisyonculuğunu yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Emlak konusu ile ilgili danışmanlık hizmetlerinde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 4- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, kiralaması, kiralanan gayrimenkulün kiraya verilmesi, pazarlamasını yapmak. 5- Konusu ile ilgili her türlü kamu ve özel kuruluş ihalelerine girmek. 6- Gayrimenkul ile ilgili franchising hizmetleri almak ve vermek, kiralanması, alım, satımı...