19 / 04 / 2024

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.



Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Şirketin Amaç ve Konusu başlıca şunlardır: 1-Gayrimenkul ticareti, kiraya verilmesi ve bunların işletilmesi. 2-Her türlü emlak ve özellikle konut, siteler, ticari ve sınai iş merkezleri, ve sair her türlü gayrimenkuller satmak, devir ve temlik etmek, kiraya vermek, pazarlamak 3-Belirli asgari donanıma ihtiyaç duyan gayrimenkullerini kiraya vermeden önce teşrifini temin etmek veya ettirmek. 4-İştigal konusu ile alakalı olarak danışmanlık hizmeti vermek. Şirket Konusunu Gerçekleştirmek Amacıyla Aşağıdaki İşleri de Yapabilir: a)Şirket, amaç ve konusunu gerçekleştirmek için kira sözleşmelerini tapuya şerh ettirebilir. Alacaklarını sağlamlaştırmak amacıyla ipotek alabilir. Hak ve alacakların tahsili ve temini için ayni veya şahsi her türlü teminatı alabilir veya verebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir. b)Türkiye Cumhuriyeti hudutları dahilindeki gayrimenkulleri satış vaadi sözleşmesi şeklinde satın alabilir veya satış vaadi şeklinde satabilir. Satış vaadi sözleşmelerini tapuya şerh ve tescil ettirebilir. Şerh edilmiş veya şerh edilecek satış vaadi sözleşmelerini tapudan terkin ettirebilir. Kiraya veren sıfatı ile her türlü kira sözleşmeleri akdedebilir. Kira sözleşmelerini tapuya şerh ve tescil ettirebilir. Şerh ve tescil ettirilen kira sözleşmelerini terkin ettirebilir. Gayrimenkuller üzerine kat irtifakı kurdurabilir. Kat irtifaklarını kat mülkiyetine çevirebilir. Şirket gösterilen muameleler dışında ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girmek istediği takdirde Yönetim Kurulunun teklifi üzerine keyfiyet Genel Kurulun tasvibine sunulacak ve bu yolla karar alındıktan sonra dilediği işleri yapabilecektir.


Geri Dön