26 / 04 / 2024

Saad Al Adhami

Saad Al Adhami

ATG Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saad Al Adhami tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Sarıyer, Maslak Mahallesi, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Esenyurt’ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Emad E.A.M.A., Khaled Ben Saad tarafından kuruldu.

Steelupru Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steelupru Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alı  A A Almohannadı, Muhammed Halit Sönmez, Saad Nasser J M Al-Abdulla ve Salem Mejallı    S M Al-Mejalı ortaklığında kuruldu.

Al Duvaliye Eğitim Danışmanlık Kültürel Araştırmalar Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Duvaliye Eğitim Danışmanlık Kültürel Araştırmalar Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabıl Saad ve Fıdah Osman ortaklığında kuruldu. 

Future Estate Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Future Estate Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şişli'de, A.Mohammed Saad Al-Mualm Müdürlüğü 'nde kuruldu.

ATG Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ATG Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saad Al Adhami tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Sarıyer, Maslak Mahallesi, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

Hangi alışveriş merkezleri kapanacak?

Son yılların en popüler konularından birisi alışveriş merkezleri... 1980'lerin sonlarına doğru Galeria ile İstanbul'da başlayan alışveriş merkezi rüzgarı 1990'larda yaşanılan krizlerin etkisiyle dalgalı bir seyir izlemişti. Son 5 yılda ise bir fırtınaya d

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Saad Al Adhami Haberi

Saad Al Adhami
ATG Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saad Al Adhami tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


ATG Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içi veya Yurtdışı gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti sunmak, müşavirlik hizmetleri, perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, keşif raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en geniş anlamda yapı gayrimenkul danışmanlık hizmetinin sunulması. Veya bu hizmetlerin üçüncü kişilere yaptırılması. 2. Konusu ile ilgili almış olduğu arsa ve gayrimenkulleri dilediği bedel ve şartlarla, dilediği kişi ve kuruluşlara satmak,...