19 / 04 / 2024

Şaadet Temel anka yapı

Şaadet Temel anka yapı

Fikirtepe bölgesinde ilklere imzasını atan Anka Evim Kadıköy Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet TEMEL “Bölgede projesini ilk tamamlayan ve en iyi tamamlayan firma olma vizyonumuzu koruyacağız” dedi.

Anka Yapı Fikirtepe'de 'ilk' ve en iyi bitiren olmak istiyor!

Bölgede kentsel dönüşüme ilk başlayan firma olarak isim yaptıklarını belirten Anka Yapı 'nın patronu Şaadet Temel, her projede kalite ve hızlılığı ön plana aldıklarını dile getirdi...

Şaadet Temel kimdir?

Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel kimdir? Şaadet Temel'in eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz ile Anka Yapı projeleri ile ilgili bilgiler bu haberde...

Anka Yapı Fikirtepe projesinde eylem!

Dün bir grup temsilci ve vatandaşın katılımıyla Anka Yapı'nın Fikirtepe'deki satış ofisi önünde eylem yapıldı. Vatandaşlar Şaadet Temel ile görüşme talebinde bulundu.

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, 16 Mart 2015'te Şaadet Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Şaadet Temel: 5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz!

Fikirtepe'de sözleşme imzalamayanlara kamulaştırma yapılacağını söyleyen Şaadet Temel, '5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz' dedi.Temel, Fikirtepe'de 4 yıldır çözüme kavuşturulamayan kentsel dönüşüm projesi için son viraja girildiğini söyledi

Şaadet Temel: 5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz!

Fikirtepe'de inşaat faaliyetlerini sürdüren Anka Group Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Fikirtepe'de genel anlamıyla sona yaklaşıldığını söyledi. Temel "5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz" dedi.

Evim Kadıköy'de teslimler 20 ay sonra yapılacak!

Anka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Fikirtepe'de başladıkları Evim Kadıköy projesinin ilk adasında daire teslimlerinin 20 ay sonra başlayacağını söyledi. Evim Kadıköy'de fiyatlar 297 bin liradan başlıyor.

Fikirtepe Evim Kadıköy'de son durum!

İstanbul’da devam eden kentsel dönüşümün pilot bölgesi olan Fikirtepe’de çalışmalarına devam eden ANKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Anadolu Yakası'nda yer alan Kadıköy Fikirtepe'yi değerlendirdi.

Fikirtepe kentsel dönüşüme daha umutlu bakıyor!

FİDEM tarafından organize edilen gecede Fikirtepeliler ile biraraya gelen VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, ANKA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Gülsa İnşaat, Platin Group ve Maritaş İnşaat yöneticileri keyifli dakikalar geçirdi.

Şaadet Temel: Bölgede projesini ilk tamamlayan firma vizyonunu koruyacağız!

Fikirtepe bölgesinde ilklere imzasını atan Anka Evim Kadıköy Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet TEMEL “Bölgede projesini ilk tamamlayan ve en iyi tamamlayan firma olma vizyonumuzu koruyacağız” dedi.

Evim Kadıköy temel atma töreni 1 Mart'ta yapılacak!

Anka, Evim Kadıköy projesi için yapı ruhsatını da alarak Fikirtepe deki ilk temeli atan firma olacak. Evim Kadıköy temel atma töreni 1 Mart' ta yapılacak...

Anka Yapı Fikirtepe projesinin 19 Şubat'ta temeli atılıyor!

Anka, Evim Kadıköy projesi için yapı ruhsatını da alarak Fikirtepe deki ilk temeli atan firma olacak. Hafriyatı tamamlanan Anka Evim Kadıköy projesinde ilk yapı ruhsatı alındı. 19 Şubat’ta Fikirtepe’de ilk temel atılıyor.

Anadolu Çarşısı satılık dükkan fiyatları 90 bin TL'den başlıyor!

Anka Yapı imzasıyla Çayırova'da hayat bulacak olan Anadolu Çarşısı esnafın yeni gözdesi olmaya aday. Şaadet Temel, proje bittiğinde hem ev sahibi hem de iş sahibi olmak isteyenlerin yüzünün güleceğini belirtti.

Anadolu Çarşısı'nda daire fiyatları 75 bin liradan başlıyor!

Anadolu Çarşı görücüye çıktı. Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, bu projeyle hem ev sahibi hem de iş sahibi olmak isteyenlerin yüzünün güleceğini belirtti.

Fikirtepe'de 7 firma proje için başvuru yaptı!

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesine devam ettiklerini söyleyen Şaadet Temel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile görüştüğünü belirterek, Büyükşehirle birlikte süreç çok hızlandı. Yedi firma proje için başvurdu...

Şaadet Temel anka yapı Haberi

Şaadet Temel anka yapı

Anka Evim Kadıköy Projesi, 22 Şubat 2014  tarihinde satışa çıkmış ve 30 Mart 2014 tarihine kadar projenin 1. Etabının %35’ini satarak beklenenin üzerinde bir talep ile karşılaşmış, özellikle seçimden sonra ilk haftada ekonomik göstergelerin iyiye gitmesi ile beraber ilginin artarak devam ettiğini, 2. Etapta ruhsat çalışmalarının başlatılarak vaziyet planı onayı ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkili makamlarına müracaatlarını yaptıklarını, kısa süre içerisinde 25.000 m2’lik arsa üzerindeki 2 bloktan oluşan ve toplam 1200 daireli 2. Etabın ruhsatını da en kısa sürede alarak satışa arz edeceklerini müşterilerin gösterdiği ilgiden dolayı son derece memnun olduklarını belirten Anka Evim Kadıköy A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet TEMEL, 1. Etap’ta hafriyat çalışmalarının %100 tamamlandığını, profesyonel teknik ekibi ile inşaatın başladığını, inşaatların özellikle bahar ve yaz...