20 / 04 / 2024

Şaadet Temel kimdir?

Şaadet Temel kimdir?

Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel kimdir? Şaadet Temel'in eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz ile Anka Yapı projeleri ile ilgili bilgiler bu haberde...



Şaadet Temel kimdir?

Şaadet Temel, 1962 yılı Kayseri doğumlu. Şaadet Temel, ilk ve ortaöğretimi Kayseri’de tamamlayan Şaadet Temel, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nde lisans eğitimi aldı.


İnşaat sektörüne, babası ile birlikte şantiyelerde giren Şaadet Temel, sektöre girdiğinde 8 yaşındaydı. 1958 yılında babasının kurmuş olduğu Temel Kardeşler Müteahhitlik şirketinde iş hayatına başlayan Şaadet Temel, 1986-1987 yıllarında İstanbul’da taahhüt işlerine girdi.


1992 yılında Temeller İnşaat’ı kuran Şaadet Temel 2001 yılında Anka Yapı’yı kurdu ve ilk inşaat işlerine Anka Yapı ile birlikte 2003 yılında başladı.


8 yaşında babasının çalıştığı şantiyelerde çivi toplayarak inşaat sektörüne girdi. Anka Yapı’yı ise 2001 yılında kurdu.


Anka Yapı projeleri...

Soğanlık Projesi, Bey Evler 2023 Evleri, Ankaryum AVM, Ankaryum 1.Etap, Anka Sancak, Ankayapı Evleri, Kınalı Çağdaşkent 1, Göktürk Evleri, Ertuğrul Gazi Evleri, Metehan Sitesi, Buğrahan Sitesi, Bahadırhan Sitesi, Bilgehan Sitesi, Alperhan Sitesi, Yavuz Selim Sitesi, Alpaslan Sitesi, Oğuzkaan Sitesi, Kınalı Çağdaşkent, Turanhan Sitesi.


Anka Yapı Fikirtepe projesinin lansmanı Mart ayında yapılacak!
Tebernüş Kireçci'nin konuğu Şaadet Temel!
Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Şaadet Temel'i ağırladı!


Geri Dön