19 / 04 / 2024

sabri ateş emlak

sabri ateş emlak

TÜİK verilerine göre İstanbul'da arz fazlası 180 bin konut olduğunu belirten İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Sabri Ateş, istikrarın sürmesi halinde İstanbul'da kira sorununun tarih olacağını öne sürdü.

Yabancıya konut satışında verginin yüzde 16'ya yükseltilmesi emlak sektörünü çökertir!

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur yaptığı açıklamada yabancılara konut satışında verginin yüzde 12’den yüzde 16’ya yükseltileceği iddialarının gündeme geldiğini dile getirerek, hükümeti uyardı. Hasan Sungur yaptığı açıklamada  “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." dedi.

Skmrise Yapı Merkezi Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skmrise Yapı Merkezi Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Birnur Yıldırım, Mehmet Yıldız ve Sabri Ekşi tarafından kuruldu.

Aba Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alp Burçin Ateşnal tarafından kuruldu.

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu hayatını kaybetti!

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu, sabah saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’nde hayatını kaybetti...

Trabzonlu maganda emlakçı yakalandı!

Trabzon’da polis ekipleri tarafından evinden havaya ateş ettiği tespit edilen emlakçı S.Ç. gözaltına alındı. Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramada; çok sayıda tabanca, tüfek ve silahlara ait mermi bulundu.

Tutal Reklam Ajans Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tutal Reklam Ajans Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Muammer Kutlu ve Ateşali Göker ortaklığında kuruldu. 

Emlak danışmanlarına mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu!

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından emlak danışmanlığı yapan veya yapacak olanlara mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu getirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul Unıted Group Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Unıted Group Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Shalaby tarafından kuruldu. 

Ns Emlak Gayrimenkul Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ns Emlak Gayrimenkul Müşavirliği Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Kazan ve Nursal Yanmaz ortaklığında kuruldu.

Adana'da emlakçıya silahlı saldırı!

Adana'da bir emlak ofisine motosikletle gelen kimliği belirsiz kişi veya kişilerce av tüfeğiyle ateş açıldı. İşyeri camında ve kapısında 8 mermi izi belirleyen polis, olaydan sonra kaçan zanlıların yakalanması için araştırma başlattı.

Alioğlu SY İnşaat Emlak Veterinerlik Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alioğlu SY İnşaat Emlak Veterinerlik Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenyurt, Atatürk Mahallesi, 596 Sokak'ta kuruldu.

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta İstanbul İl'i, Şile, Çavuş Mahallesi, Aydınlık Sokak'ta kuruldu.

El Cevde Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Cevde Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Sabri Hamid Masood Masood tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Esenyurt, Koza Mahallesi'nde kuruldu.

sabri ateş emlak Haberi

sabri ateş emlak

İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Sabri Ateş, TÜİK verilerine göre İstanbul'da orta ve üst gelir grubuna yönelik konut grubunda 180 bin arz fazlası olduğunu öne sürdü. Ateş, konut arzındaki istikrarlı gelişimin sürmesi halinde İstanbul'da kira sorunu kalmayacağını söyledi.

TÜİK'in verilerine göre alt gelir grubunda ise 300 bin konut açığı olduğuna dikkat çeken Ateş, TOKİ ve KİPTAŞ gibi kuruluşların özellikle alt gelir grubuna yönelik konut üretimine ağırlık vermeleri gerektiğini vurguladı. İstanbul'da konut üretimin hızla devam ettiğini belirten Ateş, 'TÜİK araştırmalarına göre İstanbul'da konut fazlalığı var. Her taraf inşaat dolu. İşi bilen de bilmeyen de inşaata başladı. İnşaatlar yapıldı ve yapılıyor ama şimdi satılamıyor. Ne zaman ki cumhurbaşkanlığı seçimi süreci sorunsuz atlatılır, hükümet istikrarı sürdürür ve faizler düşmeye...