19 / 04 / 2024

Sabri Ayaz Turizm İnşaat nerede

Sabri Ayaz Turizm İnşaat nerede

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Ayaz tarafından kuruldu. 

Conmert Turizm ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Conmert Turizm ve Seyahat Limited Şirketi Fatih'te 210 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ayaz, Kasım Çınar ve Selçuk İnce tarafından kuruldu.

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Ayaz tarafından kuruldu. 

Grandlark Turizm Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandlark Turizm Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Şahin, Kenan Keklik ve Hüseyin Karadağ ortaklığında kuruldu. 

Başkoçlar Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkoçlar Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Ayaz tarafından kuruldu. 

Giresun'da turizm yatırımı için imar sorunu çözülecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, kentin turizm sorunları ve çözüm yolları değerlendirdi. Sektör temsilcileriyle bir araya gelen Öztürk, turizm yatırım alanları için imar sorunun çözüleceğini söyledi.

Ayaz Group Turizm İnşaat Sağlık Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Group Turizm İnşaat Sağlık Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücait Ayaz tarafından kuruldu. 

Chalkedon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chalkedon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Türkeli tarafından kuruldu. 

Aqua Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aqua Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Tevfik Semih Karakurt ve Sabri Akbaş ortaklığında 150 bin TL sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu.

Öz Rahmani İnşaat Turizm Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Rahmani İnşaat Turizm Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Sabri Özbek tarafından 130 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde kuruldu.

Vııı Art Turizm İnşaat Reklamcılık Pazarlama Danışmalık Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vııı Art Turizm İnşaat Reklamcılık Pazarlama Danışmalık Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Çetin Çil Mehmet Sabri Sefünç, İsmial Akkaya ve Giray Gözüpek tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yap Yapı Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap Yapı Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sabri Akkaya ve Mustafa Karanfil ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Yeni Turkuaz Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Turkuaz Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yalar Özkan, Sabri Özkan ve Fatih Özkan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Yapıtek Güven İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Güven İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Sabri Güven tarafından kuruldu.

Sabri Ayaz Turizm İnşaat nerede Haberi

Sabri Ayaz Turizm İnşaat nerede

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Ayaz tarafından kuruldu. 

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
TURİZM SEKTÖRÜ a- Turizme yönelik Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, apart otel, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir...