25 / 04 / 2024

Sabuncubeli Tüneli çalışmaları

Sabuncubeli Tüneli çalışmaları

Sabuncubeli Tüneli, TBMM gündeminde konu oldu. Meclis toplantısında konuşan İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, "Sabuncubeli Tüneli'nin içinde şu anda iyi çalışma yapılıyor, yirmi dört saat, tebrik ediyoruz ancak iki yıl gecikmiş."dedi..

Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalara kaldığı yerden devam!

4 yıl önce yapımına başlanan, ancak geçen yıl yüklenici firmanın iflas etmesiyle çalışmaların 10 ay durduğu Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalar, Kalyon İnşaat'ın yönetiminde yeniden başladı.

Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalar yeniden başladı!

İzmir- Manisa arasını karayoluyla 15 dakikaya indirmek için 4 yıl önce yapımına başlanan, ancak geçen yıl yüklenici firmanın iflas etmesiyle çalışmaların durduğu Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalar yeniden başladı.

Sabuncubeli Tüneli çalışmaları yeniden başladı!

İZMİR- Manisa arasını karayoluyla 15 dakikaya indirmek için 4 yıl önce yapımına başlanan, ancak geçen yıl yüklenici firmanın iflas etmesiyle çalışmaların durduğu Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalar yeniden başladı,

İzmir'de ikinci havalimanı yapılması için yürütülen çalışmalar mecliste!

İzmir'in kuzey bölgelerinin ihtiyacına yönelik olarak ikinci bir havalimanı yapılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de deprem sonrası yürütülen çalışmalar ele alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önderliğinde, İzmir'deki deprem sonrası yürütülen çalışmaların ele alındığı koordinasyon toplantısı düzenlendi. 

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Bilecik Yenipazar'da arazi toplulaştırma çalışmaları başladı!

Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Bilecik'in Yenipazar ilçesinde "Arazi Toplulaştırması ve Birlikte Üretim Modeli Projesi" çalışmaları başlatıldı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

DSİ'nin Ankara ve 4 ildeki arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Çankırı, Çorum, Bolu ve Kırıkkale'de arazi toplulaştırma çalışmalarının devam ettiğini bildirildi...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın tünel çalışmaları tamam!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın Kabataş’a uzanan ikinci kısmında da tünel çalışmaları bitti. Tüm tünellerinin tamamlanması nedeniyle 6 Kasım'da İBB Başkanı İmamoğlu’nun katılımıyla tören düzenlenecek...

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Arazi toplulaştırma çalışmalarıyla ilgili 8 soru TBMM'de!

Arazi toplulaştırma çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tamamlanmayan arazi toplulaştırma çalışmaları TBMM'de!

Bakanlık tarafından başlatılan ve henüz tamamlanmayan arazi toplulaştırma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Niğde'de yapılan toplulaştırma çalışmaları mecliste!

Niğde ilinde yapılan toplulaştırma çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tahtakale Çarşısı’ndaki cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlanıyor!

Bursa’nın en eski çarşıları arasında yer alan Tahtakale Çarşısı’nda yürütülen cephe sağlıklaştırma ve kaplama çalışmaları kapsamında 54 dükkanın 49’unda çalışmalar tamamlandı.

Sabuncubeli Tüneli çalışmaları Haberi

Sabuncubeli Tüneli çalışmaları


Sabuncubeli Tüneli, TBMM gündeminde konu oldu. Meclis toplantısında konuşan İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, "Hemen bitecek dedikleri Sabuncubeli bu arkadaşlar. Ben Sabuncubeli Tüneli'nin içine girdim, Sabuncubeli Tüneli'nin içinde şu anda iyi çalışma yapılıyor, yirmi dört saat, tebrik ediyoruz ancak iki yıl gecikmiş."dedi.


İzin alarak içine girdiğini söyleyen Balbay, "Tek giden araç hafriyat kamyonları ve içeride de çalışma devam ediyor. Arkadaşlar, Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatında gidiş geliş tünelleri birbirine çok yakın yapılmış, birbirini tetiklediği için de çökmeler var, ben gördüm. 


O çökmeler nedeniyle firma gitmiş ya da kaçmış ya da AKP anlaşmış, "Çok masraflı, sen kenara çekil." demiş. Şimdi, bu Sabuncubeli Tüneli'nde arkadaşlar, ikinci firma çalışıyor. Ben sordum, "Siz işi üzerinize aldınız. Nasıl gidiyor? Harcamalar nasıl?" dedim. Aldığım cevap şu, tüneli yarım...