25 / 04 / 2024

Saf GYO 6 aylık finansal raporu

Saf GYO 6 aylık finansal raporu

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık konsolide olmayan finansal raporunu yayınladı.

Pera GYO, 6. Vakıf Han'ı devretti!

Pera GYO, 6. Vakıf Han'a ilişkin kira sözleşmesini 18 Ağustos 2021 tarihi itibariyle tüm hak ve borçları ile Ermet İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye devretti. 

Emlak Konut GYO 6 projedeki 17 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, 6 projede yer alan 12 konut ve 5 ticari üniteyi satıyor. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihleri 19 ve 20 Mayıs olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO 6 projedeki 14 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 6 projede yer alan 9 konut ve 5 ticari üniteyi e-ihale usulü ile satışa çıkardı. 

Halk Varlık Kiralama, Emlak Konut GYO 6.Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama tarafından 2 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu  kira sertifikasının 6.Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Özak GYO 6.2 milyon TL'lik kira ve 6.6 milyon TL'lik satış sözleşmesi imzaladı!

Özak GYO Bulvar 216, 34 Portall Plaza ve İş İstanbul'da 2019 yılı içerisinde mevcut ve yeni kiracılarla yıllık toplam 6 milyon 289 bin 308 TL ve 5 bin 520 euro tutarında kiralama sözleşmesi imzaladı ve Hayat Tepe projesinde ise 6 milyon 644 bin 724 TL +KDV tutarında satış işlemini gerçekleştirdi.

Mistral GYO 6.9 milyon TL satış işlemi gerçekleştirdi!

Mistral GYO'nun satım işlemlerinin toplamı 6 milyon 921 bin 296 TL, kiralama işlemleri ise toplam 7 milyon 765 bin 525 TL olacak şekilde gerçekleşti.

Servet GYO 6 aylık faaliyet raporu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 6 aylık faaliyet raporu yayınladı. Bildiri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer aldı.

 Yeşil GYO 6 aylık faaliyet raporu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 6 aylık faaliyet raporu yayınladı.  Bildiri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer aldı.

Panora GYO 6 aylık finansal raporunu yayınladı!

Panora GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), 2018 6 aylık sorumluluk beyanı ve finansal raporunu yayınladı..

Servet GYO 6 gayrimenkulün 2017 değerleme raporlarını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 6 gayrimenkulünün 2017 değerleme raporlarını yayınladı. 

Akfen GYO 6 aylık finansal tablolar raporunu yayınladı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Ocak - 30 Haziran 2017 tarihinde sona eren 6 aylık ara hesap dönemine ait bireysel finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Yapı Keredi Koray GYO 6 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Keredi Koray GYO 6 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Saf GYO 6 aylık finansal raporu Haberi

Saf GYO 6 aylık finansal raporu


Saf GYO, Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık konsolide olmayan finansal raporunu yayınladı. İşte Saf GYO'nun finansal raporu...


Konsolide Finansal Tablolara İlişkin Rapor


Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin ("Şirket") ve bağlı ortaklıklarının (hep birlikte "Grup" olarak anılacaktır) 30 Haziran 2016 tarihli konsolide blançosu ile aynı tarihte sona eren hesap dönemine ait; konsolide kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosu, konsolide özkaynaklar değişim tablosu, konsolide nakit akış tablosu ile önemli muhasebe politikalarını özetleyen dipnotlar ve diğer açıklayıcı notlardan oluşan ilişikteki konsolide finansal tablolarını denetlemiş bulunuyoruz.



Dosya için