20 / 04 / 2024

saf gyo akasya acıbadem

saf gyo akasya acıbadem

Karma konseptli bir proje olan ve İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem'de hayata geçirilen Akasya Acıbadem ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizden bulabilirsiniz. Proje, 182 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Akasya Acıbadem AVM 6 Şubat’ta açılıyor!

Saf GYO tarafından Acıbadem’de hayata geçirilen Akasya Acıbadem projesinin içinde yer alan Akasya Acıbadem AVM 6 Şubat’ta kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. AVM 300’den fazla yerli ve yabancı markaya ev sahipliği yapacak…

Akasya Acıbadem'de yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor!

Peşin ödemelere özel olarak yüzde 10 indirim uygulanan Akasya Acıbadem projesinde daire fiyatları 862 bin 500 liradan başlayıp 2 milyon 87 bin liraya kadar ulaşıyor.

Akasya Acıbadem ArkiPARC 2013'te ödül aldı!

Anadolu yakasının yeni nesil yaşam kompleksi olan Akasya Acıbadem, taçlandırılmaya devam ediyor...

Saf GYO Akasya Acıbadem Evleri'nde 1 milyon 911 bin TL'ye!

Teslimlerinin 2013 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Akasya Acıbadem projesinde yer alan penthouse suiteslerin fiyatları 1 milyon 911 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Ahmet Edip Önder vefat etti! Saf GYO'nun acı günü!

Saf GYO A.Ş, vefat eden dostları Ahmet Edip Önder için gazeteye ilan verdi.

Saf GYO Akasya Acıbadem Kent Etabı değerleme raporu!

Saf GYO, Akasya Acıbadem projesi Kent Etabı'nın 2012 yılı ekspertiz raporunu yayınladı...

Akasya Acıbadem projesini ABD’li öğrenciler ziyaret etti!

Amerika’nın Illinois Üniversitesi’nin yüksek lisans öğrencileri Anadolu yakasının en prestijli projesi Akasya Acıbadem’i ziyaret etti

Saf GYO Akasya Acıbadem'de 943 bin liraya!

Akasya Acıbadem, dünya klasmanında Avrupa’yı temsil etmeye hazırlanıyor, Akasya Acıbadem'de fiyatlar 943 bin liradan başlıyor

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'nin kira kurunu sabitledi!

Akiş GYO Akasya Alışveriş Merkezi ve Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin kiralarında Eylül ayı için dolar ve Euro kurunu sabitledi.

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralarında kuru sabitledi!

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralar için Temmuz ayı kurunun A.B.D dolar kurunun 3,25-TL, EURO kurunun ise 3,60-TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVM'de dolar kurunu sabitledi!

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'dee 1 Nisan-30 Haziran 2017 döneminde A.B.D dolar kurunun 3,20-TL, EURO kurunun ise 3,45-TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Saf GYO'nun 2016 dönemine ait faaliyet raporu yayınlandı!

Akiş GYO ile birleşerek infisah olan Saf GYO'nun 01 Ocak 2016 - 31 Aralık 2016 dönemine ait faaliyet raporu yayınlandı.

Saf GYO'nun Bağımsız Denetim Raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Saf GYO'nun Bağımsız Denetim Raporu yayınlandı.

Akiş GYO ile Saf GYO'nun birleşmesi tescillendi!

Akiş GYO, Saf GYO ile birleşmesine ilişkin tescil işlemi tamamlandı ve yarın pay dağıtacak.

Saf GYO Mecidiyeköy İş Merkezi ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Mecidiyeköy İş Merkezi ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Üsküdar İlçesi 4 Bağımsız Bölüm ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Üsküdar İlçesi 4 Bağımsız Bölüm ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Akasya Sosyal Tesis ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Akasya Sosyal Tesis ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Rozi Fabrika Binası ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Rozi Fabrika Binası ekspertiz raporunu yayınladı.

Akiş GYO ile Saf GYO birleşmesine onay verildi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın birleşmesi tamamlandı. Akiş GYO A.Ş ile Birleşme İşleminin Olağanüstü Genel Kurul'da onaylandı.

SAF GYO özel kurul toplantı sonucu yayınlandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada SAF GYO özel kurul toplantı sonucu yayınlandı.

saf gyo akasya acıbadem Haberi

saf gyo akasya acıbadem

Akasya Acıbadem ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabını haberimizden bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem'de Saf GYO tarafından hayata geçiriliyor. 182 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Akasya Acıbadem karma konseptli bir proje.


İçinde 24 adet penthouse, 35 adet ticari alan, 99 adet teraslı rezidans ve 198 adet home ofis bulunan projede bir çok ödeme seçeneği bulnuuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapıalbiliyor. 


Projenin içinde bir de AVM bulunuyor.


Akasya Acıbadem ne zaman teslim?


Akasya Acıbadem ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtına göre projede teslimler hemen yapılyıor.


Akasya Acıbadem nerede?


Akasya Acıbadem Çeçen Sokak Koru Etabı Koru Kule Kat:36 Daire:192 34660 İstanbul 


Akasya Acıbadem iletişim!


Telefon: (0216) 428 31 32

Web Adresi: