20 / 04 / 2024

Safa Giray

Safa Giray

1984 yılında Meclis'te açıklama yapan Bayındırlık ve İskan Bakanı Safa Giray, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün 1988 yılı sonuna kadar inşaatı tamamlanmak üzere milletlerarası ihale çalışmalarına başlandığı bildirmiş.

Kıbrıs'tan yabancılar gidiyor, Türkler geliyor! Emlak sektöründeki kriz nasıl çözülür?

Emlak sektörünün duayen isimlerinden Ali Özmen Safa, emlak sektöründe yaşanan kriz ortamında alıcı profilinin değiştiğine ve yabancıların gittiğine Türklerin geldiğine dikkat çekti. İşte sektördeki son durum...

Emlak sektöründe kriz büyüyor!

Sektörün duayen isimleri arasında yer alan Ali Özmen Safa’nın yaptığı uyarı gerçek oldu. Kriz her geçen gün giderek derinleştiği Kıbrıs İskele Long Beach’te fiyatlar 200 bin sterlinden 150 bine düştü. işte konu ile ilgili detaylar...

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan İşbilir, Mesut Kızılyar, Yunus Safa İşbilir ve Yusuf İşbilir ortaklığında kuruldu.

Giray Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Giray Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ediz Giray tarafından kuruldu.

Propanel Yapı Sistemi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Propanel Yapı Sistemi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Safa Kurnaz tarafından kuruldu.

Rubu Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubu Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Safa Bozkuş tarafından kuruldu.

EYT bilmecesine son verin! İşte EYT konusunda doğru bilinen yanlışlar!

Akşam gazetesi yazarı Okan Giray Bülbül, 22 Ocak 2023 tarihli yazısında son dönemlerde gündemden düşmeyen EYT konusunu ele aldı. İşte detaylar...

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi kuruldu!

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi Ataşehir'de Baha Safa Kadak tarafından kuruldu.

Yusko İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusko İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Muhammed Giray Koçak tarafından kuruldu.

Besa Yastim Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Besa Yastim Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da Safa Acar tarafından kuruldu.

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Halil İbrahim Pekrü, Ramazan demircan ve Süleyman Yorulmaz ortaklığında kuruldu.

Safa Giray Haberi

Safa Giray



Bayındırlık ve İskan Bakanı Safa Giray, Meclis'te açıkladı


2. Boğaz Köprüsü 1988 sonunda tamamlanacak


GALATA KÖPRÜSÜ'NÜN İNŞAAT İHALESİ ARALIK AYINDA KREDİ TEMİN ETMEK SURETİYLE YAPILACAK


  ANKARA, (AA)- Bayındırlık ve İskan Bakanı Safa Giray, İstanbul 2. Boğaziçi Köprüsü ile paralı otoyol projelerini, Kapıkule'den Bolu'ya E-5 karayolunun paralı otoyol olarak yapılmasının planlandığını, öncelikle Kınalı Ayrımı-Adapazarı kesiminin, İstanbul 2. Boğaz Köprüsü de dahil 1988 yılı sonuna kadar inşaatı tamamlanmak üzere milletlerarası ihale çalışmalarına başlanıldığını bildirdi. 

   Bakanlığının 1985 mali yılı bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmesi sırasında açıklamalarda bulunan Giray, gelecek yıl 192 milyar lira proje bedelli iki bin 195 eserin hizmete açılacağını söyledi.

 ...