19 / 04 / 2024

Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Nerede

Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Nerede

Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sedat Bağışgil ve Vedat Bağışgil tarafından kuruldu.

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kavakdibi ve Ümit Demir ortaklığında kuruldu.

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Okan Mıhcı tarafından kuruldu.

İsensa İnşaat Restorasyon Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

İsensa İnşaat Restorasyon Ve Otelcilik Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Hisarlı ve Sarp Akgönül ortaklığında kuruldu.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

İstanbul'da restorasyon çalışmaları devam eden tarihi eserler meclis gündeminde!

İstanbul Restorasyon ve Konservasyon Merkez ve Bölge Laboratuvarı Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve restorasyon çalışmaları devam eden tarihi eserler meclis gündemine taşındı. CHP'li İlgezdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Saathane Meydanı'ndaki restorasyon çalışmaları tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve onarım çalışmaları devam eden Samsun Saathane Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

Keops Restorasyon Ve Yapı Onarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keops Restorasyon Ve Yapı Onarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Koçyiğit, Burcu Aydın ve Ramazan Sorhun ortaklığında kuruldu.

Adil Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu1

Adil Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Adil Doğan tarafından kuruldu.

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Sözbir ve Defne Sözbir ortaklığında kuruldu.

Hd Restorasyon Ve Ahşap Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Restorasyon Ve Ahşap Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ tarafından kuruldu.

Konya'da tarihi evler kentsel dönüşüm ile yaşatılıyor!

Tarihi Konya evleri, restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarıyla turizme kazandırılıyor.

Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Nerede Haberi

Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Nerede


Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sedat Bağışgil ve Vedat Bağışgil tarafından kuruldu. 


Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-    Her türlü yeni, eski ve tarihi binanın, arsa ve arazinin, yalının, villanın ve kasrın satın alınması, yıkımı, yeniden inşaası, ıslahı, tamiratı ve restorasyonu, satılması, kiraya verilmesi, kiralanması, takası; bu tür binaların mevcut hukuki niteliklerinin ve türlerinin değiştirilmesi, arsalarla ilgili her türlü ifraz, parselasyon işleminin yapılması: yukarıda mezkur binaların tamiratı, tadilatı, işletilmesi veya işletmeye verilmesi için gerekli her türlü izin, ruhsat ve ehliyetin alınması, 2-    Kamunun veya özel kişi veya kuruluşların mülkiyetinde bulunan her türlü tarihi, eski veya yeni mesken veya ticari nitelikli...