20 / 04 / 2024

safi holding safi espadon residence nerede

safi holding safi espadon residence nerede

Safi Espadon Rezidans Kartal ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Nisan ayı olarak yanıt verebiliriz. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Kartal Safi Espadon Residence!

Kartal Safi Espadon Residence projesi Safi Holding tarafından inşa ediliyor. Toplamda 136 konuta yer veren Safi Espadon Residence daire fiyatları 252 bin TL' den başlangıç gösteriyor...

Safi Espadon Residence ulaşım!

Safi Espadon Residence ulaşım bilgileri adres ve krokisiyle haberimizde yer alıyor. Espadon Residence' ta fiyatlar 252 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Espadon Residence projesi Kartal' da yükseliyor...

Safi Espadon Residence vaziyet planı!

Safi Espadon Residence vaziyet planı kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5!

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5 olarak belirlendi...

Safi Yapı Malzemeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Safi Yapı Malzemeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Çorum Şeker Fabrikası'nı Safi Katı Yakıt aldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum Şeker Fabrikası'nın ihalesi gerçekleşti. Çorum Şeker Fabrikası'nı Safi Katı Yakıt aldı..

Hürriyet Kaplan: Safi Port Derince Limanı dolgu alanı projesi durduruldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Safi Holding'in limana yapacağı 400 bin metrekare dolguyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı bulunduğunu, buna rağmen dolgu çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Safi Port Derince Limanı ÇED toplantısına bekle

Safi Port’un yapacağı 400 metrekare dolgu alanı, rıhtım, dip taraması ve yeni otoyol bağlantısını içine alan ÇED toplantısı yapıldı. ÇED toplantısına beklenen ilgi olmadı.

Safi Port Derince Limanı ÇED toplantısı 23 Ağustos'ta!

Kocaeli Derince Limanın işletme hakkını kazanan Safi Port, Derince Limanında yapacağı genişletme çalışması için 23 Ağustos Salı günü Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde ÇED toplantısı yapılacak.

Safi Holding'in Derince Limanı açıklaması!

Danıştay‘ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği Derince Limanı ile ilgili Safi Holding’den açıklama geldi. Yapılan açıklamada kararın yatırımlara engel teşkil edecek bir karar olmadığını vurgulandı.

Safi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Khalılullah Safı tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Mart' ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi' nde kuruldu.

Derince Limanı'na 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

350 milyon dolar ilave yatırım şartı ile Derince Limanı’nı 39 yıllığına kiralayan ve yaklaşık 1 yıldır işleten Safi Holding yetkilileri, düzenlenen basın toplantısında limana 1 milyar dolar yatırım yapılacağını belirtti.

Derince Limanı'na yapılacak dolgu projesine ÇED gerekli değildir kararı!

Kocaeli'nin Derince İlçesi'ndeki Derince Limanı 39 yıllığına Safi Holding'e kiralanarak Safi Port adını alırken, Kocaeli Valiliği limana 400 bin metrekare dolgu yapılması için hazırlanan proje için 'ÇED gerekli değildir' kararı verdi.

Safi Holding 2016'da İzmir Limanı ihalesine girmeyi planlıyor!

Derince Limanı'nın ardından yeni yatırımlarla projelerini genişletmek istediklerini söyleyen Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, İzmir için ihaleye gireceklerini açıkladı. 

İzmir Limanı için hazırlıklar başladı!

543 milyon dolarlık ihale bedeliyle Derince Limanı’nın işletmesini alan Safi Holding, 350 milyon dolarlık yatırıma başlıyor. Limancılıkta küresel oyuncu olmayı hedefleyen Safi, yurtiçinde ve yurtdışında yeni yatırımlar planlanıyor.

Derince Limanı 3 kat büyütülecek!

İhalesini Safi Holding'in kazandığı Derince Limanı, 350 milyon dolarlık ek yatırımla 3 kat büyütülecek. 4 yılda bitirilmesi planlanan limana ihale bedeli ile birlikte yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak.

safi holding safi espadon residence nerede Haberi

safi holding safi espadon residence nerede


Safi Espadon Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal 'da yer alıyor. Proje 136 adet konuttan meydana geliyor.


Safi Espadon Rezidans Kartal ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Safi Espadon Rezidans Kartal ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Safi Holding Safi Espadon Residence projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor.


Kartal Safi Espadon Residence ne zaman teslim?

Safi Espadon Rezidans Kartal ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 Nisan ayında teslim edilecek diyebiliriz.


Safi Holding imzası taşıyan Safi Espadon Rezidans Kartal fiyatları ve Safi Holding Safi Espadon Residence nerede sorusunun yanıtı için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Kartal Safi Espadon Residence...