18 / 04 / 2024

Safranbolu yollar asfaltlanıyor

Safranbolu yollar asfaltlanıyor

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, asfalt çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplerin yoğun şekilde asfalt çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

2 ayda 350 bin lira para kazandıran iş! Öğrenenler hücum ediyor

Asgari ücretli vatandaşlar artık ek geçim yolları arıyor. İşte sizin için bir fikir daha. 2 ayda 350 bin TL kazandıran bu işi duyanlar hemen araştırmaya başlıyor.

Kiraya yüzde 25 zam sınırı piyasayı hareketlendirdi! Ev sahipleri yüksek kira almak için yeni yollar arıyor! 

Konutunu yeni kiraya verecekler ‘İleride istediğim artışı yapamam’ diyerek zammı yolun başında yapmaya başladı. Boş dairesi olan kimi mülk sahipleri bu dönemde kiraları yükseltti, eski kiracısı olanlar da düşük fiyat sebebiyle evini satışa sundu. 

Vergi, kasko, trafik sigortası yok! 170 bin TL'ye mal oluyor

Araba fiyatları yükselirken araç satın almak isteyen vatandaşlar da alternatif yollar arıyor. Özellikle aracı yatırım için değil de ihtiyaç dolayısıyla alması gereken vatandaşlar, tüm birikimlerini arabaya yatırmak yerine trafik sigortası, vergi, kasko ve bakım maliyeti ödemeyeceği yöntemlere yönelm

Konut mağdurları mecliste!

Ev sahibi olma hayaliyle yola çıkan konut mağdurları yeni çözüm yolları arıyor. Konut mağdurları, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gitti ve bazı görüşmeler gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'de ekonomik krizden çıkış yolları aranıyor!

Koronavirüsü salgını sebebiyle tetiklenen ekonomik kriz Fenerbahçe'de bir dizi projeyi beraberinde getirdi. Başkan Ali Koç ve ekibi, kulübü finansal açıdan rahatlatmak amacıyla 5 gayrimenkulü satıyor...

Alanya Güzelbağ'da meydan projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi, Güzelbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve yeni yollar yapıyor.

Gayrimenkul Sertifika Sistemi'nde yatırımcının hakları güvence altında!

Gayrimenkul Sertifika Sistemi, farklı gelir gruplarından yatırımcıları aynı projede buluşturarak konutlarda pay sahibi olma şansı sunuyor. Sena Apak, Gayrimenkul Sertifika Sistemi'nin hukuki altyapısını, ihraççıların ve sertifika almak isteyen yatırımcıların izlemeleri gereken yolları anlatıyor:

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

Bursa'da imara açılan yeni yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi imar yolları açma çalışmalarına devam ediyor. Belediye, Demirtaş Mahallesi'nde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yolları açıyor.

Bursa Osmangazi'de imara açılan yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun yerlerde yeni imar yolları açmaya devam ederken açılan yollar asfaltlanmaya başladı.

İskenderun Şehit Oğuz Yener Caddesi asfaltlanıyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde elektrik tellerinin yer altına alındığı bölgelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, çetin arazi koşulları ve kara rağmen kırsalda yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Safranbolu yollar asfaltlanıyor Haberi

Safranbolu yollar asfaltlanıyor

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, asfalt çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplerin yoğun şekilde asfalt çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Bazı yollarda onarım yapıldığı, bazı yollarında yeniden asfaltlandığını ifade eden Aksoy, şunları dile getirdi:

"Merkezdeki bütün kaldırımların eskiyen parke taşları kaldırıldı ve yerine yenilerinin yerleştirildi. Çok kötü durumda olan bütün kaldırımların da yeniden yapıldığını söylemek isterim. Bununla birlikte pek çok mahallemizde asfalt çalışmaları tamamlandı. Bu yıl asfalt sezonunda üstün bir çalışma gayreti göstererek ana arterlerdeki yollarda çalışmaya devam ediyoruz. Avrupa standartlarında bir kaliteyle üretilen asfaltın serim çalışmalarının yanı sıra kaldırım çalışmalarına da ağırlık veriyoruz. Son olarak Cemal Caymaz Mahallesi'nde bulunan yolu yeniden yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Aşağı Tokatlı Mahallesi'nde bazı yollar tamamlanırken, yol açma ve genişletme çalışmaları da...