27 / 04 / 2024

Sağlam Gayrimenkul yatırım ortaklığı sermayesi

Sağlam Gayrimenkul yatırım ortaklığı sermayesi

Ülker Şirketler Topluluğu iştiraklerinden Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), sermayesini 14 milyon YTL'den 56 milyon YTL'ye çıkarmak için ortaklarına çağrıda bulunacak.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağ tarafından kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Al Burak Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Burak Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdelhafıd Akdı ve Ammar Saıd Darouıch  tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımının 5 altın kuralı!

Birçok yatırımcılar tarafından tercih edilen gayrimenkul yatırımı, uzun vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlıyor. Peki, gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte gayrimenkul yatırımın altın kuralları...

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 20 büyüdü!

Gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğü 2020'nin son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 20 artış sağlayarak 8,5 milyar lira seviyesine geldi.

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul yatırım fonlarının avantajları ve gelişimi!

Gayrimenkul yatırım fonlarından gayrimenkul projelerine yatırım yapılamıyor, gayrimenkullerin inşaat işlerini, bu amaçla personel ve ekipman edinemez...

Gayrimenkul yatırım fonlarına yatırım zamanı!

Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun iştiraki ÜNLÜ Portföy, 2 gayrimenkul yatırım fonu ile müşterilerine cazip getiri fırsatı sağlıyor. 

OSB'lere gayrimenkul yatırım ortaklıkları kurulacak!

OSB'lere gayrimenkul yatırım ortaklıkları kurma imkanı sağlayan Üretim Reform Paketi sanayiciyi sanayi parseli alma zorunluluğundan kurtarıyor. ASO Başkanı Nurettin Özdebir, konu ile ilgili konuştu.

Mimar Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi A. Mohamed A. Alsherif, A. Ahmed Hassan Ahmed Monsour, Ahmed Gaber Salem Saıj Ahmed, M. Mostafa Kamak M. Abdelaal ve M. Sayed Abdou Shaaban ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sağlam Gayrimenkul yatırım ortaklığı sermayesi Haberi

Sağlam Gayrimenkul yatırım ortaklığı sermayesi


 


 SPK'dan izin alan Sağlam GYO, operasyon sonrasında sermayesini yüzde 300 artırmış olacak. 42 milyon YTL'lik sermaye artırımı için 16 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında yatırımcılara çağrıda bulunacak olan firma, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) izin aldı.


Şubat 2007'de ayında 7 milyon YTL olan sermayesini yüzde 100 bedelli arttırarak halka açılan Sağlam GYO, operasyon sonrasında, kuruluşundan beri sermayesini 8 kat büyütmüş olacak. Halka arz sırasında portföyünde 2 gayrimenkul bulunan Sağlam GYO'nun şu anda portföyünde 5 adet gayrimenkul ve gayrimenkule dayalı şirket iştiraki bulunuyor.


Kademeli ve kontrollü büyüme stratejisini benimsediklerini belirten Sağlam GYO Genel Müdürü Ali Tekin, "Böylece hem, zaman zaman yaşanan dalgalanmalardan minimum düzeyde etkilenmeyi, hem de önümüze çıkabilecek fırsatlardan yararlanabilmeyi amaçladık"...