24 / 04 / 2024

Sağlıkkent Evleri fiyat

Sağlıkkent Evleri fiyat

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat Sağlıkkent Projesi; ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Projede 2+1 daireler 79 ve 98 metrekare, 3+1 daireler ise 118 metrekare arasında alanlara sahip..

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Mari Vadi Evleri nerede? Mari Vadi Evleri fiyat listesi Eylül 2023!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen Mari Vadi Evleri'nin nerede olduğu ve fiyat listesi projeden konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Mari Vadi Evleri fiyat listesi Eylül 2023...

Sağlıklı kızartmalar isteyenler bu makineyi araştırıyor! Philips airfryer 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Maksimum lezzete minimum yağla ulaşmayı sağlayan Philips Premium sıcak hava fritözü (airfryer), özellikle yiyeceklerini az yağla, sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin son günlerdeki gözde mutfak aleti.  Peki Philips Premium Airfryer XXL,hangi özelliklere sahip? Fiyatı ne kadar?

Özel sağlık sigortası yaptıracaklar dikkat! Yüzde 180 zamlandı! Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Özel sağlık sigortası yaptıracak vatandaşlar, fiyatları düşürmenin bir yolu olup olmadığını merak ediyor. Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi merak ediliyor. Peki Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi belli mi? İşte Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Eylül 2022...

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Sağlık çalışanının ek ödeme tavan fiyatı değişiyor! Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak

Sağlıkla İlgili Bazı kanunlarda ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi görüşmeleri düzenlendi ve görüşmeler sonunda kabul edildi. Yeni düzenlemeyle ek ödeme tavan fiyatı değişiyor. Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak. İşte detaylar...

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Sağlıkkent kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıkkent projesinin kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi!

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Sağlıkkent Evleri fiyat Haberi

Sağlıkkent Evleri fiyat

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat Sağlıkkent Projesi; ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. "Çocuk Odası Bizden" kampanyası ile 2+1 fiyatına 3+1 konut satışı gerçekleştiren İttifak İnşaat'ta satışı devam eden son 110 daire için 48 aya varan faizsiz taksit kullanımıyla uygun koşullarda ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

2+1 daireler 190 bin T ilden başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler ise 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Beylikdüzu nde hayata geçirilen Sağlıkkent'te konut sahiplerine tapu hemen teslim ediliyor. 577 daireden oluşan Sağlıkkent'te, tüm sosyal donatılara yer verildi. 


Yeni...