28 / 03 / 2024

Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru

Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru

Eyüp Belediyesi tarafından Göktürk’te yaptırılacak olan Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru’nun temelini atan Başkan Kadir Topbaş, parkurun adının Özgecan Aslan Parkur’u olacağını söyledi. Başkan Topbaş ayrıca Eyüplülere müjde de verdi.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

'Sağlıklı evler'de bahçe villa ve teras loftlara yoğun talep var!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Çekmeköy'deki Ormanköy projesine, "sağlıklı ev" konsepti sebebiyle özellikle geniş aileler ve oturum amaçlı konut satın almak isteyen vatandaşlar yoğun talep gösteriyor.

Sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya yaptığı açıklamada, "Her an yeni bir deprem gerçeği ile karşı karşıya olan ülkemizde güvenli, sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var" dedi.

Ytong'tan sağlıklı ve konforlu bina tasarımları!

Evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu süreçte, içinde konforlu ve güvende hissettiğimiz, sağlıklı ve dengeli bir yaşam ortamı sağlayan konutların önemi bir kez daha fark edildi. Çevre ve enerji dostu, nefes alan, hafif yapı malzemeleriyle Ytong, sağlıklı ve güvenli konutlar inşa ediyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru Haberi

Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru

Parkurun temel atma töreninde konuşan Başkan Topbaş, Büyükşehir Belediyesi olarak fidanlık olarak bilinen ve parkurun yer alacağı alanın halka açılmasını hep arzu ettiklerini söyledi.


Göreve geldikleri günden bu güne İstanbul için daha ne yapabilirizin peşinde koştuklarını aktaran Başkan Topbaş, “Alt yapı ve ulaşım başta olmak üzere ardı arkası kesilmeyen hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. . Maalesef geçmişteki ihmalleri çözme adına çok büyük maliyetler ödeyerek yapmaya çalışıyoruz. Başarısız olursak, hizmetinizde kusur edersek bizi desteklemeyeceğinzi biliyoruz. Biz vatanımızın, insanımızın geleceğimiz için hizmet etmeye çalışıyoruz. Önemli olan devletin bekası. Makam ve mevkiiler gelip geçici” diye konuştu. 


Başkan Topbaş, İstanbullulara Fatih, Eyüp ve Bayrampaşa ilçelerinde ulaşımı rahatlatacak yeni bir tramvay hattının müjdesini de verdi.


Projeyi ilk kez açıklayan BaşkanTopbaş;  "Eminönü'nden başlayan Fatih sahillerinden, Eyüp sahillerinden geçen ve...