26 / 04 / 2024

sahibin.com ofisini ataşehire taşıdı

sahibin.com ofisini ataşehire taşıdı

Sahibinden.com, Facebook ve Google gibi internet devlerinin ofislerine benzer ofisini İstanbul Ataşehir'e taşıdı. Ofis 260 çalışanı içinde barındırıyor...

Birevim merkez ofisini Ataşehir'de açtı!

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Ekonomik büyümemizin yolu; yatırım, üretim ve istihdamdan geçiyor. 5 bin metre kare ve 8 katlı yeni merkez binamızı Ataşehir'de açtık" dedi...

Değişim Merkezi yeni ofisini tanıttı!

2004 yılında kurduğu Garanti Barter ile barter sektöründe önemli işbirliklerine imza atan ve 10 yıl içinde “emlak takas”, “Sarı Etiket” ve “yapbitakas.com” markalarını kuran Değişim Merkezi gerçekleştirdiği davet ile yeni ofisini tanıttı.

Evdekifirsat.com Sultanbeyli'de yatırım imkanı sunuyor!

Evdekifirsat.com Ataşehir, Sancaktepe'den sonra Anadolu Yakası'nın yeni yıldızı Sultanbeyli'de kaçırılmayacak bir yatırım fırsatını müşterileriyle paylaşıyor.

Ataşehir'e 8 bin konut!

1998 yılında Emlak Bankası'nın uydukent projesi olarak gerçekleştirdiği Ataşehir'e 8 bin konut daha inşa edilecekmiş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Daikin Türkiye merkez ofisini Rönesans Tower’a taşıdı!

Daikin Türkiye Genel Müdürlük merkez ofisini Daikin Ataşehir’deki Rönesans Tower’a taşıdı. Rönesans Tower, İstanbul Anadolu Yakası’nın önemli iş merkezlerinden biri olan Kozyatağı-Ataşehir’de yer alıyor.

RE/MAX Türkiye'nin ilk akıllı gayrimenkul ofisini Ataşehir'de açtı!

Gayrimenkul sektöründeki başarılarıyla tanınan RE/MAX, Türkiye’debüyümeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk “akıllı” gayrimenkul ofisinin Ataşehir’de hizmete açılmasıyla gayrimenkul sektöründe kalite yarışı başladı.

Ataşehir Trendist projesinde 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ataşehir Trendist projesinde yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede; Anneler Günü kapsamında haftasonu satış ofisini ziyaret eden tüm kadınlara anne reçelleri armağan edilecek.

Trendist Ataşehir'den Anneler Günü'ne reçel hediyesi! 295 bin TL'ye!

Ürettikleri ürünlerin elde ettikleri gelirle 60 öğrenciye burs 15 aileye de geçim desteği sağlayan Reçel Anneler ile ortak proje geliştiren Trendist Ataşehir, haftasonu satış ofisini ziyaret eden tüm bayanlara nefis anne reçelleri armağan edecek.

Novada Ataşehir AVM'de 14 Şubat fırsatları!

Sevgililer 9-13 şubat tarihleri arasında sevdiklerinin fotoğraflarını ve sevgi mesajlarını[email protected] adresine yatay-jpeg formatıyla gönderecek. Novada Ataşehir AVM'de 14 Şubat Sevgililer Günü fırsatları devam ediyor...

Finans Merkezi projesi Ataşehir’in çevresinde de gayrimenkul fiyatlarını patlattı!

İstanbul Finans Merkezi projesinde çalışmalar sürerken, emlakjet.com ’ un verileri sadece Ataşehir’ de değil, çevresindeki bölgelerde de gayrimenkul fiyatlarında önemli artışlar olduğunu ortaya koydu...

Mavi Su Residence Ataşehir'in havadan görüntüleri!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Mavi Su Residence projesi Ataşehir'de yer alıyor. Mavi Su Residence projesi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Ataşehir Emlak Konut arsasının havadan yeni videosu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alan arsası 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Palladium AVM Ataşehir'in havadan son videosu!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Palladium Alışveriş Merkezi Ataşehir'de yer alıyor. Palladium Alışveriş Merkezi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden Kadir Kır ve Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

sahibin.com ofisini ataşehire taşıdı Haberi

sahibin.com ofisini ataşehire taşıdı
Sahibinden.com’un 5 bin metrekare alana sahip olan ofisi, ünlü mimarlık ofisi Erginoğlu & Çalışlar tarafından tasarlandı. Modern mimarisi ve teknolojik donanımıyla öne çıkan ofis aynı zamanda bir yaşam alanı özelliği taşıyor. 150 kişilik eğitim ve konferans salonu aynı zamanda sportif aktivitelerin yapıldığı alana dönüştürülebiliyor. Bu alan özel olarak yoga, dans dersleri ve pilates içinde kullanılabiliyor.