26 / 04 / 2024

Sahibinden.com emlak endeksi

Sahibinden.com emlak endeksi

Sahibinden.com, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği "Sahibindex Emlak Endeksi" uygulamasını, kurumsal üyelerinden sonra bireysel üyelerinin de hizmetine sunuyor.

Sahibinden.com 8 Temmuz'da emlak endeksini açıklayacak!

Sahibinden.com 1,5 milyonu aşan aktif emlak ilanı adedini ve Türkiye gayrimenkul sektörünün nabzını tutmanın verdiği sorumlulukla; her ölçekteki yatırımcıya en doğru bilgiyi sunma amacımız doğrultusunda önemli bir uygulamaya daha imza atıyor.

Sahibinden çalışmadı, emlak ve otomobil piyasası durdu! Milyonlarca kişi ve şirket mağdur!

Sahibinden.com’a hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar siteye erişmek istediğinde ise "Bu siteye ulaşılamıyor'' uyarısı veriyor. Milyonlarca kişi ve şirket mağdur...

Reel kira fiyat endeksi kasımda 5,1 puan azaldı...

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ve sahibinden.com ile işbirliği ile hazırlanan "sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü" araştırmasının 2023 senesi Aralık ayı raporu yayımlandı. İşte haberin detayları...

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

sahibinden.com’dan flaş karar! Araba severler dikkat! Artık değişiyor

sahibinden.com’un yapmış olduğu açıklamaya göre; şirket, motorlu kara taşıtı ticareti ile ilgili olarak şeffaflığı artırmak aynı zamanda tüketiciyi korumak için önemli bazı değişiklikleri hayata geçireceğini bildirdi. İşte detaylar…

Temmuz 2022 Emlak Endeksi açıklandı!

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Temmuz ayı endeksini yayınladı. Endekse göre Türkiye'de son bir ayda kiralık ev fiyatlarının en fazla arttığı il yüzde 12 ile Kocaeli oldu. satılık konutta ise yüzde 17 yükselişle Adana zirveye yerleşti.

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

Emlak danışmanlarının dijital yönetim aracı RE-OS!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için  RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemi Genel Müdürü Hüseyin Öztürk ile RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemlerini masaya yatırdı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

sahibinden 62 milyondan fazla kullanıcının buluşma noktası oldu!

sahibinden.com Haziran ayında, 62,7 milyon kullanıcı, 509,6 milyon ziyaret sayısı ve 15,2 milyar sayfa gösterimi ile yeni ve zor bir rekoru daha imzaladı. Satılık Daire kategorisinde kullanıcıların ilgisi 5,4 katına çıktı...

 Sahibinden’den DASK ve Konut Sigortası hizmeti!

sahibinden. com ve koalay. com iş birliği ile DASK ve Konut Sigortası sahibinden üzerinden hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Mobil uygulama ya da web arayüzü ile sahibinden’e girip satın alım kolay bir şekilde yapılabiliyor…

REIDIN Emlak Endeksi 2019 Eylül'de yüzde 5.62 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0.93, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 5.62 oranında nominal artış gösterdi...

2019'un ilk yarısında emlak piyasası nasıl geçti? 

Hürriyet Emlak, Emlak Endeksi verileri Anadolu'nun emlak piyasasının yükselen değeri olmaya devam ettiğini ortaya koydu. Antalya, Kırşehir ve Uşak’ta geçtiğimiz 6 ayda satılık konut fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket dikkat çekti. 

Sahibinden.com emlak endeksi Haberi

Sahibinden.com emlak endeksi

Sahibinden.com, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği "Sahibindex Emlak Endeksi" uygulamasını, kurumsal üyelerinden sonra bireysel üyelerinin de hizmetine sunuyor.


Sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar ana sayfada yer alan emlak endeksi yönlendirmesinden veya www.sahibinden.com/emlak-endeksi linki üzerinden üye girişi yaptıktan sonra uygulamaya erişebiliyor.


 ODTÜ Uygulamalı Matematik Enstitüsü iş birliğiyle geliştirilen Sahibindex Emlak Endeksi, sahibinden.com emlak ilan verileri işlenerek hazırlanıyor. Emlak endeksi uygulaması sayesinde kullanıcılar; son 3 yıla ait satılık veya kiralık konutların metrekare fiyatlarından, o bölgede ikamet edenlerin demografik verilerinden, çevresinde okul, hastane bulunup bulunmadığı veya ulaşım olanaklarına kadar geniş bir bilgiye kolayca erişebiliyorlar.


Emlak endeksi uygulaması ile konutların konumu, bina yaşı veya oda sayısı gibi temel fiziki özelliklerine göre fiyat değişimlerini görmek de mümkün.


Sahibinden.com CEO'su Burak Ertaş, kullanıcı deneyimini en üst seviyeye getirmeye yönelik çalışmalarına...