25 / 04 / 2024

sahibinden 62 milyondan fazla kullanıcının buluşma noktası oldu!

sahibinden 62 milyondan fazla kullanıcının buluşma noktası oldu!

sahibinden.com Haziran ayında, 62,7 milyon kullanıcı, 509,6 milyon ziyaret sayısı ve 15,2 milyar sayfa gösterimi ile yeni ve zor bir rekoru daha imzaladı. Satılık Daire kategorisinde kullanıcıların ilgisi 5,4 katına çıktı...



Haziran ayında sokaklardaki hareketlilik, konut ve otomotiv kredi faizlerinde yapılan düzenlemenin de etkisiyle birlikte internet platformlarını da etkiledi. Kullanıcılar, kredi faizlerindeki düşüşün yarattığı ekonomik hareketlenmenin de katkısıyla, koronavirüs sürecinde aylar boyunca erteledikleri hayallerini hayata geçirmek üzere ev ve otomobil arayışlarına tekrar başladılar. sahibinden Haziran ayında, 62,7 milyon kullanıcı, 509,6 milyon ziyaret sayısı ve 15,2 milyar sayfa gösterimi ile yeni ve zor bir rekoru daha imzaladı.

Manzaralı ve balkonlu evler hayalleri süslüyor...

Geçen yıla oranla sahibinden'in Emlak kategorisini ziyaret oranı 2,9 katına yükseldi.

Satılık Daire kategorisinde kullanıcıların ilgisi 5,4 katına çıkarken, Satılık Residence’ta bu oran 3,1, Satılık Müstakil Ev’de 3, Satılık Yazlık kategorisinde ise 2,5 olarak kaydedildi.

Doğaya yakın yaşam sürmek isteyenlerin tercihleri kendini arama filtresi seçimlerinde belli etti. Geçen yıla oranla anahtar kelimelerde “satılık daire, satılık ev” aramaları toplamda 4,5 kat arttı. Ayrıca “dubleks” kelimesinin araması 3,6 katına çıkarken “teraslı” 3,5, “balkonlu” 2,6, “müstakil” 2,4, “manzaralı” kelimesi ile yapılan aramalar ise 2,2 katına yükseldi. sahibinden kullanıcıları ise en çok 10 Haziran günü emlak ilanı verdi.

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı!


Geri Dön