29 / 03 / 2024

Midtown Bodrumluların yeni alışkanlığı oldu!

Midtown Bodrumluların yeni alışkanlığı oldu!

Midtown'un yatırımcısı Karakaya Grup'un Kurumsal İletişim Yöneticisi Sevcan Gülas, "Midtown şaşırtıcı bir hızla açıldı ve herkesin buluşma noktası oldu. Bodrumlular'ın yeni alışkanlıkları da biz olduk" dedi



Egeli Genel Yayın Yönetmeni ve Ege Bölge Temsilcisi Osman Gençer, Reklam Satış Direktörü Nilgün Çınar, Halkla İlişkiler Müdürü Demet Kebapçılar ve Reklam Satış Müdürü Gürkın Akban, Bodrum'da geçtiğimiz yıl açılan Midtown Alışveriş Merkezi'ni gezdi. 


Karakaya Grup tarafından yatırımı tamamlanan Midtown Alışveriş Merkezi'nde yapılan yenilikleri yerinde gören Habertürk Egeli ekibi, yeni dönem hazırlıklarıyla ilgili de bilgi aldı. Karakaya Grup Kurumsal İletişim Yöneticisi Sevcan Gülas, Midtown'un kısa zamanda büyük bir gelişim göstererek turzime de katkı sağlayan bir merkez haline geldiğini dile getirdi. Bodrum'un 12 ay turizm hedefi için önemli bir noktada olduklarını vurgulayan Gülas, bölgenin yeni yaşam merkezi konumuna geldiklerini belirtti. 


KONSEPT UYGUN 

Alışveriş merkezinde Bodrum'un konseptine uygun bir çizgi hazırladıklarını ifade eden Gülas, "Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden Bodrum, genişleyen yaşam alanları ve hizmetleri ile yalnızca yaz döneminde turizme hizmet veren bir bölge değil. 


Bodrum aynı zamanda 4 mevsim yaşayan bir yer haline geldi. Karakaya Grup tarafından yatırımı yapılan Midtown, 28 Haziran 2012 tarihinde kapılarını açtı.  Bodrumlu bir aile olan Karakaya Grup, Bodrum'un yaz kış yaşayan bir bölge haline gelmesine ve yüksek istihdama önemli katkıda bulundu.


Midtown kısa sürede Bodrumlular'ın bütün ihtiyaçlarını karşılayan ve aradığı her şeyi bulabileceği bir mekân haline geldi. Bu yüzden Bodrum'un 12 ay turizm hedefi için Midtown çok önemli bir nokta. Bu nedenle Bodrum'a uygun tasarım ve mimari proje hazırladık. Kısa sürede önemli bir gelişim gösterdik. 

Bodrumlular'ın gösterdikleri büyük ilgi sonucu yeni alışkanlıkları da biz olduk" dedi. 


EĞLENCE SUNDUK

 Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen birçok marka ve konseptini aynı çatı altında topladıklarını söyleyen Gülas, "Midtown'da alışverişin yanı sıra vatandaşlarımıza eğlence seçenekleri de sunduk. Ulusal ve uluslararası moda markalarının yanında, her yaşta ziyaretçiyi eğlenceye davet eden Macera Adası, Lazer Arena ve sinemanın yanında Açık Hava sinema keyfi de mevcut. Yine bulunduğumuz yarımadada bugüne kadar gösterilmeyen yerleri içeren bir harita yaptık ve bu haritayı Arapça, Rusça, Türkçe ve İngilizce olmak üzere 4 dilde hazırladık. Kurduğumuz orkestranın konserleri 1 Temmuz'da başladı ve 1 Eylül'e kadar devam etti. Öğlen 13.00'den akşam 22.00'a kadar Bodrumlular'a keyifli zaman geçirttik. Şu anda günlük 15 bin civarında ziyaretçimiz oluyor. Bu rakamlarla hedeflerin üzerindeyiz" dedi. 


Mert Neşet Musla/Habertürk Gazetesi


Geri Dön