19 / 04 / 2024

One Tower, Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu!

One Tower, Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu!

Firma: Özçelik-İmaj-Tan Ortaklığı

Proje: One Tower

“Başkent’in zirvesi” olarak da bilinen ve tamamlandığında 185 metre yüksekliğiyle Ankara’nın en uzun kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule Konut projesi Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu.



Fotoğraf sanatçısı Hamit Yalçın’ın Türkiye’nin doğal güzelliklerini havadan fotoğrafladığı “Anadolu Desenleri” sergisiyle Sanat Günleri etkinliklerine başlayan One Tower, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediği “30 Yılın Basın Fotoğrafları” sergisiyle de sanatseverlerden tam not aldı.

Hafif Taşıyıcılı, dinamik, şeffaf tasarımlı ve geniş sirkülasyon alanlarına sahip satış ofisinin Oran bölgesindeki sergi salonu ihtiyacını karşıladığını ifade eden İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olacaklarını bildirdi.

Aralık ayından bu yana devam eden sergilerin büyük ilgi çektiğini belirten Özçelik, “Hem “Anadolu Desenleri” sergimiz hem de “30 Yılın Basın Fotoğrafları” sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yüksek kültür seviyesine sahip Oran halkının gerçekten de böylesi bir sergi salonuna ihtiyacı varmış. Çünkü sergileri başlattığımız günden beri satış ofisimiz çok sayıda sanatseveri ağırladı” dedi.

One Tower satış ofisindeki sergileri görmeye küçük büyük yüzlerce sanatseverin geldiğini bildiren Özçelik, bazı okulların öğrencilerini sergileri görmeye getirdiğini kaydetti.

Özçelik, şunları söyledi:

“Sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapacak olan One Tower, bir yandan da bir yaşam merkezi olarak kurgulanmakta. Bu kapsamda Oran bölgesinin, hatta Ankara’nın kültür ve sanat etkinliklerine satış ofisimizle katkı sağlamaya devam edeceğiz. Özellikle öğrencilerin sergilerimizi görmeye gelmesi bize ayrı mutluluk verdi. Sanat sevgisini küçük yaşta aşılamak son derece önemli. Bu sevgiyi aşılamaya yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.”

Özçelik, 2014 yılının inşaatlarının sanatla birlikte yükseldiği bir yıl olacağını ifade ederek, "One Tower kaba inşaatının tamamlanacağı 2014 yılında satış ofisimizi de yine sergi salonu olarak kullanmaya devam edeceğiz. Sanatseverler sürprizlerimize hazır olsun” diye konuştu.



1150 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden Oran’da inşa edilen One Tower, 48 katlı, 185 metre yükseklikte olacak. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükteki 306 residence daire bulunmakta. 

Mimari tasarımını Tabanlıoğlu Mimarlık’ın yaptığı One Tower’ın sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, vitamin bar, sauna, buhar odası, masaj odası, dinlenme alanı, genel aktivite alanları (lounge, özel davet mekanları, toplantı salonları), çocuk kulübü, fitness, pilates/yoga salonu, squash, tek pota basketbol sahası, masa tenisi, soyunma odaları, bilardo salonu, satranç salonu,dart salonu ve yönetim ofisleri bulunacak.

One Tower’da güvenlik hizmeti, vale hizmeti, concierge hizmetleri (alışveriş desteği, temizlik hizmeti, ilaç tedariği, çiçek gönderimi, kuru temizleme/lostra ve terzi hizmetleri, kurye ile posta gönderimi, sosyal tesis rezervasyon işlemleri, catering/davet organizasyonu, çocuk bakım hizmeti, araç kiralama hizmeti, bilet/otel/tur organizasyon), teknik destek (bakım/onarım) hizmetleri verilecek.



projeye sor



Geri Dön