25 / 04 / 2024

Şahin Özant

Şahin Özant

MŞ Yapı İnşaat Emlak Turizm ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mutalip Yavuzant ve Şahin Özant ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Projelerden konut alanlar hizmetin devamını bekliyor!

MŞ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Özant, satış sonrası hizmetin öneminden bahsetti. Özant, “Tüketiciler konut aldıkları projelerde yaşam başladıktan sonra da hizmet almaya devam etmek istiyor'' diye konuştu.

MŞ Yapı İnşaat Emlak Turizm ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MŞ Yapı İnşaat Emlak Turizm ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mutalip Yavuzant ve Şahin Özant ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Selçuk Şahin Bağdat Caddesi'nden 8 milyon TL'ye ev aldı!

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, 8 Mayıs’ta evleneceği müstakbel eşine düğün hediyesi olarak 8 milyon TL’ye ev satın aldı.Şahin Evin iç dekorasyonu için 250 bin doları gözden çıkardı.

Futbolcu Selçuk Şahin 3 milyon dolara ev aldı!

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, 8 Mayıs’ta nikah masasına oturacağı Emel Demiryürek’e milyon dolarlık hediye aldı. Şahin, 10’uncu kattaki dairenin dekorasyonu için 250 bin dolar ayırdı.

Halil Şahin: Aksu'da en büyük sorun tapu!

Aksu ilçesinde belediyenin hizmetlerini anlatan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Halil Şahin, mahalle sakinlerinin tapu ile ilgili sorularına da açıklık getirdi.

Ahmet Şahin: İnşaatçılar 15 Mayıs'a kadar geçici ustalık belgesi alsın!

Umumi İnşaatçılar Federasyonu Akdeniz Bölge Temsilcisi Ahmet Şahin, 15 Mayıs 2015 tarihine kadar usta ve kalfaların Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne başvurarak geçici ustalık belgelerini almaları hususunda çağrıda bulundu.

Şahin Özcan kimdir?

Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Özcan kimdir? Şahin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şahin Özcan, ne zamandan beri Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Fatma Şahin'e 120 milyon euro kredi yetkisi verilecek!

Sürdürülebilir Şehir Projesi kapsamında, Uluslar arası İmar ve Kalkınma bankasından, enerji, çevre, ulaşım ve planlama projelerinde kullanılacak 120 milyon Euro alt kredi anlaşmasını imzalamak için Fatma Şahin'e yetki verilecek.

Halil Şahin: Aksu'da imar konusunda önemli mesafeler aldık!

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, bölgenin en önemli sorununun planlama olduğunu, bu konuda ciddi mesafe aldıklarını ifade etti. Şahin, "Aksu'nun önceliği planlamadır. Bunu hep söyledim. " dedi.

Vasip Şahin Yıldız Sarayı restorasyonunu gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Yıldız Sarayı'nda restorasyon çalışmaları devam eden bölümleri inceledi. Yıldız Sarayı'nın Silahhane'sine geçen Vali Şahin, tarihi kitapları ve yapılan yayınları inceledi.

İbrahim Şahin: Tek katlı ya da 2 katlı binalar yapmamız gerekiyor!

Samsun Valisi İbrahim Şahin konuşmasında; Şehrin binalarının genetiği vardır. Çok yüksek katlı binalardan kurtulup, belki tek katlı ya da 2 katlı binalara gitmemiz gerekiyor, dedi...

Bakan Şahin: Aydınlar'da kentsel dönüşümü uygulayacağız!

Fatma Şahin, Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm alanı yapılacağını söyledi. Şahin, vatandaşların yaşam alanlarını en iyi imkanlara getirmek için yazlı kışlı, geceli gündüzlü çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Fatma Şahin: Gaziantep Aydınlar'da kentsel dönüşümü uygulayacağız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar Mahallesi 'nin kentsel dönüşüm alanı yapılacağını söyledi. Şahin, "Türkiye ve Gaziantep için mücadele ediyoruz" dedi.

Şahin Özant Haberi

Şahin Özant

MŞ Yapı İnşaat Emlak Turizm ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mutalip Yavuzant ve Şahin Özant ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


MŞ Yapı İnşaat Emlak Turizm ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A. Yönetim Hizmetleri - Toplu Konut alanlarında,sitelerde, apartmanlarda, alış ver iş merkez-lerinde, residencelerde, plazalarda, iş merkezlerinde, her türlü konut ve ticaret merkezlerinde profesyonel yöneticilik, işletmecilik hizmetlerini Kat Mülkiyet Kanunu ile veya yerine ikame edebi lecek mevzuatla getirebilecek mükellefiyetleri profesyonel olarak yapmak. Bu tür faaliyetl erle ilgili olarak her türlü proje, işletme projesi, bütçe, yönetim planı, müşavirlik, organizasyon ile icrai işlemlerini yapmak. Bu konularla ilgili olarak personel eğitimi sağlamak, yönetim danışmanlığı konut ve işyerleri için alım-satım veya kiralama...