24 / 04 / 2024

Şahinbey belediyesi açık veri portalı

Şahinbey belediyesi açık veri portalı

İlk olarak Gaziantep Şahinbey Belediyesi için SAMPAŞ tarafından hayata geçirilen açık veri portal projesinin yaygınlaşması bekleniyor. Gaziantep Şahinbey Belediyesi öncülüğünde, Türkiye’nin akıllı kentler mimarı olan SAMPAŞ tarafından geliştirildi.

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

İBB, İstanbullulara açık havada sinema hizmeti verecek? İlk gösterim hangi semtte? Hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ‘Gezici Film Festivali’ kapsamında İstanbullular her gece açık havada film izleme şansına kavuşacak. Organizasyon yaz boyunca devam edecek.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

KİPTAŞ Arkatlı Evler yüzde 20 indirimle bugün satışa çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Arkatlı Evler projesinin yeni etabı bugün yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor...

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in yeni etabı yüzde 20 indirimle yarın satışa çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Arkatlı Evler projesinin yeni etabı yarın yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor...

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e açık mektup: Her adımın takipçisi olacağız!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark için Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili başlattığı çalışma ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e açık mektup yazdı.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Cerrahpaşa Kütüphanesi'nin inşaatında son durum ne?

Fatih Belediyesi Başkanı M. Ergün Turan, Fatih’e yeni bir hayat kazandıracak önemli projelerden olan Cerrahpaşa Kütüphanesi’nin çalışmalarında incelemeler yaptı

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsalar satışa çıkıyor!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsalar satışa çıkıyor.

Mavera Comfort satışa çıkıyor! Yeni proje!

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi olarak Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje 16 Mart'ta ön satışa çıkıyor.

Şahinbey belediyesi açık veri portalı Haberi

Şahinbey belediyesi açık veri portalı

 Dünyada 44 ülke ve 165 farklı şehirde kullanıma açılan açık veri portalı, Gaziantep Şahinbey Belediyesi öncülüğünde, Türkiye’nin akıllı kentler mimarı olan SAMPAŞ tarafından geliştirildi.


Ödüle layık görüldü

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğiyle düzenlenen 12. e-TR Ödül Töreni’nde, SAMPAŞ’ın geliştirdiği Türkiye’nin ilk yerel yönetimler “Açık Veri Portalı” projesi “Şahinbey Belediyesi Açık Veri Portalı” “Orta Ölçekli Belediyeler” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.


Kamu idareleri tarafından üretilen veya toplanan coğrafi, ulaşım, çevre, istatistik vb bilgilerin vatandaşlarla paylaşılması anlamına gelen açık veri ve bu verilerin yayınlandığı “Açık Veri Portalı” ile bir vatandaşın yaşadığı yöreye ait ihtiyaç duyduğu her türlü bilgiye internet ortamından ulaşabileceğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Açık veri portalı sayesinde vatandaşlarımız arzu ettiği bilgilere çok rahat bir...