23 / 04 / 2024

şahinbey Mavi Çarşı

şahinbey Mavi Çarşı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, burada yaşayan insanların rahat alışveriş yapabilmesi ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için yaptırılan Gaziantep Mavi Çarşı inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Şahinbey Belediyesi'nden satılık 29 arsa!

Şahinbey Belediye Başkanlığı 29 adet arsayı 31 Ekim 2018 Çarşamba günü saat satışa çıkarıyor. Arsa fiyarları 896 bin 710 TL'den başlıyor...

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Mavi Kent 4. Etap'ta inşaat devam ediyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli aileler için yapılan ve kura ile hak sahiplerine dağıtılan Mavi Kent 4. Etap konut inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi.

Şahinbey Mavi Kent 4'üncü Etap konutları için 350 aile bilgilendirildi!

Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli aileler için yaptırdığı Mavi Kent 4'üncü Etap konutlarında kura ile seçilen fakat şartlara uyman kişilerin yerine yedek olarak belirlenen 350 aileye mutlu haber yapılan bilgilendirme toplantısıyla verildi.

Şahinbey Belediyesi Tarihi Kentler Birliği ödülünü aldı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mecidiye Hanı restorasyon projesindeki başarılı çalışmasından dolayı Tarihi Kentler Birliği tarafından Süreklilik ödülüne layık görüldü.

Rize Mavi Şehir Projesi bakanlık tarafından onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'ın 'Çılgın Proje" diye nitelendirdiği Mavi Şehir Projesi'nin bakanlık tarafından onaylandığının müjdesini verdi.

Şahinbey Mecidiye Hanı restorasyonuna ödül verildi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mecidiye Hanı restorasyon projesindeki başarılı çalışmasından dolayı Tarihi Kentler Birliği tarafından Süreklilik ödülüne layık görüldü.

Rize Mavi Şehir projesi tanıtıldı!

Öğretmen evinde yapılan Basın toplantısı ile Mavi Şehir ( Sahil Külliye ) Projesi basına tanıtıldı. Toplantıya Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun katıldı.

Şahinbey Belediyesi'nden Mavikent Konutları yanına Mavi Çarşı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Konutları yanına yaptırılan Mavi Çarşı'da incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarşının 15 gün içerisinde hizmet vermeye başlayacağını söyledi...

Mavi Çarşı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, burada yaşayan insanların rahat alışveriş yapabilmesi ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için yaptırılan Gaziantep Mavi Çarşı inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Tekirdağ Atıksu Arıtma Tesisi projesi tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı açıklamada Tekirdağ 'ın atık su arıtma projesi tamamlandıktan sonra geniş bir sahil bandının mavi bayrak statüsüne kavuşacağını söyledi.

Tekirdağ sahilleri mavi bayraklı olacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı açıklamada Tekirdağ'ın atık su arıtma projesi tamamlandıktan sonra geniş bir sahil bandının mavi bayrak statüsüne kavuşacağını dile getirdi...

Gaziantep Şahinbey'de 72 milyon 522 bin TL'ye satılık 17 arsa!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından 72 milyon 522 bin 102 TL bedelle 17 adet arsa ihale ediliyor. Arsaların ihalesi 26 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 13.30'da yapılıyor...

şahinbey Mavi Çarşı Haberi

şahinbey Mavi Çarşı


Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırdığı ve 2 bin 340 konutun hak sahiplerine teslim edildiği Mavikent Konutlarını ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, burada yaşayan insanların rahat alışveriş yapabilmesi ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için yaptırılan Mavi Çarşı inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. 

Mavi Çarşı inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, Mavikent Konutlarında yaklaşık 12 bin kişinin yaşayacağını belirterek, "Burada yaşayacak nüfus Araban, Karkamış ve Yavuzeli ilçelerinden daha büyük bir nüfus sayına denk geliyor. Bu mahallenin ihtiyacı olan okul, cami, çarşı gibi kamu alanlarını tamamlamaya başladık. İlkokulumuzun inşaaü şu anda tamamlandı. Camimizin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı alt katı ibadete açıldı" dedi. 



Olay...