28 / 03 / 2024

Şahinbey mavikent sitesi

Şahinbey mavikent sitesi

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Gaziantep Şahinbey'de 20 adet arsa satılıyor! İhalesi 26 Ekim'de!

Gaziantep ili Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, K.Kızılhisar, Teksilkent, Mavikent, Şahintepe ve Yeditepe mahallelerinde yer alan 20 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Şahinbey Mavikent'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep'te inşaattan düşen 20 yaşındaki işçi öldü!

Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde çalıştığı inşaatın 10'nci katından henüz belirlenemeyen nedenle düşen 20 yaşındaki Nafi Dişli hayatını kaybetti...

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatıların inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Şahinbey Mavikent Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen Mavikent Sosyal Tesisi vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediyesi'nden 57.1 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı, Güneykent, Ertuğrulgazi, Bülbülzade, K. Kızılhisar ve Mavikent mahallelerindeki 5 arsayı 57 milyon 168 bin 63 TL'ye satıyor. Taşınmazların ihalesi 31 Ekim 2018 günü gerçekleşecek. 

Gaziantep Mavikent 5. Etap'ta 1.151 konut sahibini buldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura heyecanı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. etapta hak sahipleri dairelerine kavuşuyor. Daire belirleme kurası bugün Şahinbey Spor Salonu’nda yapılıyor...

Şahinbey'de 8 gayrimenkul 80,7 milyon TL'ye satılıyor!

Şahinbey Belediye Başkanlığı Gaziantep Şahinbey'de Bağlarbaşı, Bülbülzade, Güneykent, Mavikent Mahalleleri'nde yer alan 8 gayrimenkulü 80 milyon 769 bin 885 TL tahmini muhammen bedelle satıyor. 

Şahinbey Mavikent 5. Etap projesinin temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. Etap konutlarının temeli Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katılımıyla atıldı.

Şahinbey mavikent sitesi Haberi

Şahinbey mavikent sitesi

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şahinbey Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları sakinlerini ziyaret etti. 

Doğru Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Vali Gül, Şahinbey Sanayi Sitesi'nin şehir için önemli bir kazanç olduğunu belirtti. Gül, şu açıklamalarda bulundu:

''Kentsel dönüşümde uzlaşma''

"Buraya yüzlerce dükkan yapılmış, iş yeri sahiplerinin yüzleri gülüyor. Bu kentsel dönüşüm yapılırken vatandaşı dükkânından ve evinden başka bir yere taşımak için, onların rızası alınmış. Bir memnuniyet ortaya çıkmış. Kentsel dönüşümü yapmak önemli ama bunu karşılıklı uzlaşma, memnuniyet içerisinde çözmek daha büyük bir önem arz ediyor. Yapandan ve alandan Allah razı olsun. Şehir bir kimliğe kavuşuyor. Belediye başkanımıza emekleri için teşekkür ediyoruz." 

''Mavikent'te 5 bin toplamda ise 10 bin konut yapılmış''

Şahinbey Belediyesi...