19 / 04 / 2024

Şahinbey Yedi Tepe Sosyal Tesisi

Şahinbey Yedi Tepe Sosyal Tesisi

Şahinbey Belediyesi Yedi Tepe Sosyal Tesisi’nin ve Dr. Oya-Lütfü Büyükuncu Cami açıldı. Açılışa Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar da katıldı.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey'de 26.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 129 bin 766 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir'den Şahinbey'de satılık 2 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satıyor...

Şahinbey Yedi Tepe Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi Yedi Tepe Sosyal Tesisi’nin ve Dr. Oya-Lütfü Büyükuncu Cami açıldı. Açılışa Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar da katıldı.

Şahinbey´in en büyük uzay çatılı pazar yeri açıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesi’ne yaptırılan ve ilçenin en büyük semt pazarı olma özelliği taşıyan Narlıtepe Semt Pazarı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Gaziantep Narlıtepe pazar yeri açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesi’ne yaptırılan ve ilçenin en büyük semt pazarı olma özelliği taşıyan Narlıtepe Semt Pazarı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

İstanbul Yedi Tepe Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yedi Tepe Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Halid Mecid, Abdul Kadir Mecid, Muhammed Mansur Majid, Shukrullah Fazal ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Gaziantep Narlıtepe Semt Pazarı ne zaman açılacak?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’in en büyük semt pazarı olan Narlıtepe Semt Pazarı’nın kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

İstanbul yedi tepeli şehir efsanesinin sonu!

İstanbul'un yedi tepesi hangileri? İstanbul'un yedi tepe üzerinde kurulduğu efsanesi ne zaman sona erdi? İstanbul yedi tepeli şehir efsanesinin sonu ne zaman geldi? İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1978 yılında İstanbul'un Yedi Tepe efsanesi sona ermiş!

1978 yılında İstanbul'un Yedi Tepe efsanesi sona ermiş. Köyden şehre akın sonucu İstanbul, 7 tepeden 17 tepeye yayılmış. Osmanlı döneminde yedi tepe üzerine inşa edilen şehir, dağbaşları denilen yerlere kadar yayılmış.

Şahinbey'e modern kapalı pazar yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi yapımına başlanan ve 7 bin 925 bin metrekare inşaat alanı ile Gaziantep’in en büyük pazar yerlerinden biri olacak Narlıtepe Semt Pazarı, çok yakın bir zamanda tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

İstanbul’un yedi tepesi, minare ve kubbeleri!

Haliç’e ve Marmara’ya bakan yedi zarif tepe üzerine kurulmuş İstanbul. Üç büyük imparatorluğun kalbi olan Tarihi Yarımada’ya Galata Kulesi veya Piyer Loti’den bakıldığında göğe yükselen minareleriyle görünür her bir tepe..

Gaziantep Yamaçtepe bölgesi imara açılıyor!

Gaziantep'in konut ihtiyacının karşılanması amacıyla Kilis yolu üzerinde bulunan 13 milyon metrekare alana sahip Yamaçtepe bölgesi imara açıldı. Şahinbey Belediyesi kararı oy birliğiyle aldı. Karar, "tarihi" olarak nitelendirildi.

Şahinbey Yedi Tepe Sosyal Tesisi Haberi

Şahinbey Yedi Tepe Sosyal Tesisi


Şahinbey Belediyesi'nin Yedi Tepe Sosyal Tesisi’nin ve Dr. Oya-Lütfü Büyükuncu Cami’nin açılışını gerçekleştirerek vatandaşın hizmetine sundu.


Yedi Tepe Mahallesi’nde yaptırılan sosyal tesis ve cami açılışına  Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, meclis üyeleri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Tören Kuran-ı Kerim tilavetinin okunması ile başladı.


Camiler Ve Parkların İç İçe Olması Gerek


Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, camilerin park içerisinde bulunmasının önemine vurgu yaparak  “Bu büyük eserin yapımında emeği geçen Lütfü Büyükuncu ve eşine teşekkür ediyorum. Buraya gelirken baktığımda muhteşem bir çevre düzenlemesi ve alan olmuş. Daha önce Cumhurbaşkanımız yeni dönemde camilerle parkların birlikte olmasının daha doğru olacağını ifade etmişti. Doğruydu çünkü hep...