05 / 05 / 2024

Şahsuvaroğlu Ambiyans kiralık

Şahsuvaroğlu Ambiyans kiralık

Şahsuvaroğlu Grup tarafından hayata geçirilen Şahsuvaroğlu Ambiyans projesinde fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor. Projede 1 yıl kira garantisi sunuluyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

İzmir'de kiralık evlere talep arttı!

İzmir'de kiralık evlere olan talep artışı tavan yaptı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, evlerinden tahliye edilmek istenen kiracılara önerilerde bulundu.

Koronavirüs kiralık havuzlu villalara talebi artırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada Ege ve Akdeniz bölgesinde Çeşme ve Bodrum gibi tatil mekanları başta olmak üzere insanların yazlıklarını kiraladığını söyleyerek, kiralık havuzlu villalara rağbeti artırdığını belirtti.

Turistlerin gözdesi günlük kiralık evler oldu!

Otel fiyatlarını yüksek bulan turistlerin yeni gözdesi günlük kiralık evler oldu. Beyoğlu/Galata bölgesi turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri haline geldi.

Şahsuvaroğlu Ambiyans Tuzla'da fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor!

Şahsuvaroğlu Grup tarafından hayata geçirilen Şahsuvaroğlu Ambiyans projesinde fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor. Projede 1 yıl kira garantisi sunuluyor.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans satış ofisi!

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen proje 253 konut 42 ticari alandan oluşuyor. 

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim?

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.  17 dönüm alan üzerinde yükselen projede satışlar başladı.

Şahsuvaroğlu Ambiyans fiyatları!

Şahsuvaroğlu Ambiyans fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen projede toplamda 253 konut 42 ticari alan bulunuyor.

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans'ta 500 bin TL'ye! Yeni proje!

Şahsuvaroğlu Ambiyans projesi İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. Satışların başladığı projede daire fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Kiralık ve satılık sergisi!

Protocinema, Ani Çelik Arevyan, Antonio Cosentino, Gülşah Mursaloğlu, ve İstanbul’un Sesleri projesinin çalışmalarının yer aldığı grup sergisi ‘Kiralık, Satılık’a yer veriyor.

Günlük kiralık evler denetim altına alınacak!

Oda Başkanı Mehmet Gönen, “Günlük kiralık evler, suçlu yatağı oldu. Terör eylemi gerçekleştiren kişiler, uyuşturucu kaçakçıları, aranan şahıslar ve fuhuş sektörü için çok elverişli. Denetim altına alınmalı” dedi

Mesut Güleroğlu: Günlük kiralık evler daha sık denetlenmeli!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'de son zamanlarda büyük rağbet görmeye başlayan günlük kiralık evlerin fuhuş ve terör amaçlı kullanılabileceğine dikkat çekti.

Şahsuvaroğlu Ambiyans kiralık Haberi

Şahsuvaroğlu Ambiyans kiralık

İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen Şahsuvaroğlu Ambiyans projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edildi. Her daire tipinde balkonun bulunduğu projede, net kullanım alanları 54 ila 240 metrekare arasında değişiyor.

Toplam 253 konut 42 ticari üniteden meydana gelen Şahsuvaroğlu Ambiyans projesi 8 bloktan oluşuyor. Projede fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor.

Şahsuvaroğlu Ambiyans projesi Tuzla Devlet Hastanesi’ne 1 dakika, E-5 Karayolu’na 5 dakika, Marmaray’a 1 dakika, Viaport Tuzla Marina’ya 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika, Osman Gazi Köprüsü’ne 15 dakika mesafe uzaklıkta konumlanıyor. 

Şahsuvaroğlu Ambiyans’ta sınırlı sayıdaki daireler için özel eşyalı ve özel dekorasyonlu aylık 2.000 TL’ye varan 1 Yıl Kira Garantili “Kira Destek Kampanyası'' başladı. Projede 180 aya kadar 0,99 vade ile yatırımcı olunabiliyor.

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans iletişim

Tel:...