29 / 03 / 2024

Saint Marks Place nerede

Saint Marks Place nerede

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef'in Saint Marks Place projesi bugün itibariyle satışa çıktı. 

Saint Marks Place nerede? 

Saint Marks Place  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 21 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ülker tarafıjndan kuruldu.

Marks - Spencer bomba Babalar Günü fırsatını başlattı! Her 3 bin TL alışverişe 1.000 TL indirim! 

Marks - Spencer Babalar Günü kampanyasını duyurdu. 18 Haziran'a kadar geçerli olan kampanya ile her 3 bin TL alışverişe 1.000 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki hangi ürünler kampanyaya dahil? İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Marks&Spencer’da yüzde 15 indirime ek 150 TL indirim! Acele edin! İşte 14 Eylül 2022 güncel fiyat listesi 

Marks&Spencer sonbaharda yüzleri güldüren kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. İç giyim ve ofis giyim konularına odaklanan marka 19 Eylül’e kadar sürecek kampanya ile yeni sezon denim alışverişlerde 150 tl indirime gidiyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi 

Nef Saint Marks Place projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Nef imzasıyla New York'ta hayata geçirilen Nef Saint Marks Place projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor. Projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Nef Saint Marks Place satışa çıktı!

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef'in Saint Marks Place projesi bugün itibariyle satışa çıktı. 

Saint Marks Place fiyat! 

Saint Marks Place fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 21 Ocak'ta başlıyor. 

Saint Marks Place nerede? 

Saint Marks Place  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 21 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Nef Saint Marks Place 21 Ocak'ta satışta!

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef, New York projesi için 21 Ocak'ta satışa hazırlanıyor.

Konak'taki tarihi Saint Jean Theologos Kız Rum Mektebi yağmalandı!

İzmir'in Basmane ilçesinde bulunan tarihi Saint Jean Theologos Kız Rum Mektebi'nin binası hurdacılar tarafından talan edildi.

Fransa'daki Saint-Jules Katolik kilisesi 190 bin avroya satılıyor!

Fransa'nın Logwy kentinde yer alan Saint-Jules Katolik kilisesi cemaatin ilgisizliği nedeniyle boş kaldığı gerekçesiyle 190 bin avro bedelle satışa çıkarıldı...

Marks & Spencer 100 mağazasını kapatıyor!

Dünyanın önde gelen giyim mağazalarından Marks & Spencer'ın 100 mağazasının kapatacağı belirtildi.

Marks & Spencer İngiltere'deki 14 mağazasını kapatıyor!

İngiltere’nin perakende tekstil ve gıda şirketi Marks & Spencer, ülkedeki 14 mağazası kapatmayı planladığını belirtti.

Hong Kong Langham Place Office Tower rekor fiyata satılıyor!

Hong Kong’da bulunan Langham Place Office Tower satışa çıktı. Refor fiyatla satılan gökdelenin bedeli 25.5 milyar Hong Kong doları (3.1 milyar ABD doları) olarak belirlendi.

Saint Marks Place nerede Haberi

Saint Marks Place nerede


Türkiye’nin gayrimenkulde “global markası” olma yolunda emin adımlarla yoluna devam eden Nef, Avrupa başkentleri ve Kazakistan’ın ardından dünyanın en önemli metropolü New York’taki projesi Saint Marks Place projesi bugün satışa çıktı. 

Brooklyn’in en gözde caddesi olan Saint Marks Place 4. Cadde üzerinde yer alıyor. 

595 Bin Dolar’dan Başlıyor, 30 yıl kredi imkanı 

Nef’in Foldhome konseptinin de bulunduğu  projenin dış ve iç cephesi, klasik öğelerden ilham alan INC Architecs imzası taşıyor. Terrain’in yenilikçi peyzaj tasarımının Avdoo & Partners’ın karakteristik yaklaşımıyla bir araya geldiği Nef Saint Marks Place, New York’un ortasında geleneksel değerler ile modern tasarımı birlikte sunuyor. Rezidansların yüzde 80’inin dış mekana ve geniş balkonlara sahip olduğu proje, Frederick Law Olmstead ve Calvert Vaux’nun başyapıtlarından Prospect Parkı ve Fort Greene...