19 / 03 / 2024

Nef Saint Marks Place satışa çıktı!

Nef Saint Marks Place satışa çıktı!

Firma: Nef

Proje: Saint Marks Place

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef'in Saint Marks Place projesi bugün itibariyle satışa çıktı. 




Türkiye’nin gayrimenkulde “global markası” olma yolunda emin adımlarla yoluna devam eden Nef, Avrupa başkentleri ve Kazakistan’ın ardından dünyanın en önemli metropolü New York’taki projesi  Saint Marks Place  projesi bugün satışa çıktı. 

Brooklyn’in en gözde caddesi olan Saint Marks Place 4. Cadde üzerinde yer alıyor. 

Nef Saint Marks Place satışa çıktı!

595 Bin Dolar’dan Başlıyor, 30 yıl kredi imkanı 

Nef’in Foldhome konseptinin de bulunduğu  projenin dış ve iç cephesi, klasik öğelerden ilham alan INC Architecs imzası taşıyor. Terrain’in yenilikçi peyzaj tasarımının Avdoo & Partners’ın karakteristik yaklaşımıyla bir araya geldiği Nef Saint Marks Place, New York’un ortasında geleneksel değerler ile modern tasarımı birlikte sunuyor. Rezidansların yüzde 80’inin dış mekana ve geniş balkonlara sahip olduğu proje, Frederick Law Olmstead ve Calvert Vaux’nun başyapıtlarından Prospect Parkı ve Fort Greene Parkı arasında, yeşil alanlara sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Toplam 12 kattan ve 100 rezidanstan oluşan proje için belirlenen teslim tarihi ise 2021 yılının son çeyreği. Daire çeşitleri ise stüdyodan 4+1’e kadar değişen geniş bir yelpazede. 210 Milyon Dolar proje büyüklüğüne sahip projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatı 595 bin dolardan başlıyor. Projede bir eve yüzde 10 peşinatla sahip olunabiliyor, kalan yüzde 90 ödemenin büyük kısmı da teslimde 30 yıl vadeli kredi kullanılarak yapılabiliyor. Düşük kredi faizi ve 30 yıla varan vade imkanı nedeniyle yatırımcı, teslimden itibaren evini de kiraya vererek ayda sadece 399 dolar ödeyerek ev sahibi olabiliyor.

Nef Saint Marks Place satışa çıktı!

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları ön talep topluyor!

Nef  Koru Blokları  için ön talep sürecini başlattı. Yakın zamanda satışa çıkacak proje İstanbul'un Boğaza yakın bölge olan Kandilli'de yükseliyor.

Proje Küçüksu Mahallesi, Dereboyu Caddesi, 972 Ada, 24 Parsel üzerinde hayata geçiyor. Toplam 406 adet konutun yer alacağı proje 242 milyon 628 bin 199 TL'ye mal olması bekleniyor. 38 bin 713 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen  projenin inşaat alanı 154 bin 162 metrekare olarak belirlendi.

29 adet konut bloğunun yer alacağı Nef Kandilli projesinin teslimleri 2021 Haziran'da gerçekleştirilecek. İlk etap satışları tamamlanan projedeki 406 konutta 1.200 kişinin yaşaması planlanıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 4+1,5 daireler yer alıyor. Dairelerin büyüklüğü 150 metrekareden başlıyor. Projede her daireye özel kapalı otopark alanı yer alıyor. 

https://www.saintmarksplacebk.com/

Nef Koru Blokları nerede?


projeye sor



Geri Dön