29 / 03 / 2024

Sakarya Akçay Barajı hes projeleri

Sakarya Akçay Barajı hes projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akçay Barajı projesiyle kente 3 yeni HES'in de kazandırılacağını, böylece yıllık enerji üretim kapasitelerinin iki katına çıkacağını bildirdi.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

Stn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akçay tarafından kuruldu. 

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Akçay tarafından kuruldu.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Ardıç Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ardıç Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Akçay tarafından kuruldu.

Obe Yapı Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obe Yapı Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Akçay tarafından kuruldu.

Etd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Akçay tarafından kuruldu.

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeyntinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akşayıcı tarafından kuruldu.

Sakarya Akçay Barajı hes projeleri Haberi

Sakarya Akçay Barajı hes projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akçay Barajı projesiyle kente 3 yeni HES'in de kazandırılacağını, böylece yıllık enerji üretim kapasitelerinin iki katına çıkacağını bildirdi.


Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Akçay Barajı'nda çalışmaların 24 saat devam ettiğini belirtti.

Yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla şehre alternatif içme suyu kaynağı kazandırdıklarını vurgulayan Toçoğlu, barajla elektrik de üretileceğini kaydetti.


Barajda toplam 20 milyon metreküplük su depolanabileceğine işaret eden Toçoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Ayrıca 20 milyon metreküp de aktif hacim olacak. Böylelikle yılda toplam 40 milyon metreküplük su potansiyeli oluşturmuş olacağız. Sapanca Gölü'nden sağladığımız içme suyunda, Akçay Barajı ile 40 milyon metreküplük tasarruf sağlamış olacağız. Ayrıca barajdan elektrik enerjisi de üreteceğiz. Suyu kendi hareketiyle şehre aktaracağımızdan, elektrik harcamak yerine elektrik üreteceğiz. Bu yönüyle Akçay Barajı Türkiye'de bir ilk. Akçay...