20 / 04 / 2024

Sakarya Büyükşehir kentsel dönüşüm

Sakarya Büyükşehir kentsel dönüşüm

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri Erenler ve Serdivan Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Erenler Belediye Başkanı Kılıç’a yapılan ziyarette ise gündem kentsel dönüşüm oldu.

Sakarya Büyükşehir'den yüzde 10 indirimle konut fırsatı! 20 bine yakın başvuru geldi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce 15 Kasım tarihinde başvurularını kabul etmeye başladığı KONUT A.Ş Projesi için süresinin 15 Aralık Cuma günü son bulacağını belirtti.

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 27 taşınmazı kiraya veriyor! Kira fiyatı 1250 TL'den başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 27 adet taşınmazın kiraya vereceğini ilan etti. Taşınmazların en düşük muhammen kira bedeli 1250 TL olurken en yüksek ise 24 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Sakarya Büyükşehir taksitle 3 arsa satacak! İmarlı arsaları kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Akyazı, Adapazarı, Hendek'te yer alan üç arsayı satışa çıkardı. 

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Yüzde 50 oranında zam yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi suya yüzde 50 zammı zorunlu güncelleme şeklinde açıkladı. İşte detaylar!

Sakarya Büyükşehir kentsel dönüşüm Haberi

Sakarya Büyükşehir kentsel dönüşüm

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serpan Belediye Başkanı  Yusuf Alemdar ile Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı ziyaret etti. Adayorum'da yer alan habere göre, her iki ziyarette de belediyelerle işbirliğinin bu dönemde devam etmesi konuşulurken Erenler’de gündemin en önemli konusu da kentsel dönüşüm oldu. Belediye tarafından başlatılan dönüşüm projesinin devamında yer almak istediklerini söyleyen müteahhitlere Başkan Kılıç “Ada bazlı yapılacak dönüşüm projelerinde birlikte çalışabiliriz” dedi

Sakarya Müteahhitler Birliği’nin her fırsatta söylediği ada bazlı dönüşüm Erenler Belediyesi’nde yeniden gündeme geldi. Ada bazlı yapılacak olan kentsel dönüşümde Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç birlikte çalışabileceklerini belirttiler. Devam eden Kentsel Dönüşüm projesinin dışında da ilçede dönüşüme ihtiyaç duyulan bölgeler olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Fevzi...