23 / 04 / 2024

sakarya Comfort Sapanca fiyatları

sakarya Comfort Sapanca fiyatları

Comfort Sapanca fiyat listesi 750 bin liradan başlıyor. 14 villanın yer aldığı proje 8 dönüm arazi üzerinde yükseliyor.

Sakarya'da sahte ilanla bungalov kiralayan kişi tutuklandı!

Sakarya'nın gözde bölgeleri arasında yer alan Sapanca'da, kendisini bungalov işletmecisi olarak tanıtan ve yayınladığı sahte ilanlarla dolandırıcılık yapan 1 kişi tutuklandı.

Sapanca'da 10.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Sapanca ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 10 milyon 864 bin 952 TL'ye satıyor...

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli,Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

Sapanca Reyhan Villaları’nın satışları başladı!

Sapanca Reyhan Villaları Marmara bölgesi Sakarya iline bağlı olan Sapanca’da inşa ediliyor. Proje İstanbul şehir merkezine 30 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1 saat uzaklıkta yer alıyor.

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

Sakarya’da ortalama ev fiyatı 210 bin 720 TL!

Sakarya’da ev fiyatları son bir yılda yüzde 6,77 oranında düşüş kaydetmesine rağmen, ilçe bazında bakıldığında Sapanca’da yüzde 18,2, Akyazı’da yüzde 8,1, Ferizli’de yüzde 7,2 değerlendi...

Sapanca’da teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilecek teleferik projesi vatandaşların tepkisini çekti...

Sapanca’da ‘Küçük Arabistan’ kuruldu!

Sakarya’nın Sapanca ilçesi, özellikle Suudi Arabistan ve Katar'dan gelenlerin ilgisi ile konut fiyatlarında büyük artış yaşanmasına neden oldu. Değeri 1 milyon dolara kadar yükselen villalar Arapların meskeni oldu.

Sapanca'da dededen kalma konağı otele çevirdi!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşayan kadın girişimci Banu Elif Karabulut, 104 yıl önce dedesinin yaptırdığı konağı KOSGEB'ten aldığı krediyle butik otele çevirip turizm hizmeti veriyor.

sakarya Comfort Sapanca fiyatları Haberi

sakarya Comfort Sapanca fiyatları


Comfort Sapanca projesi Anadolum İnşaat tarafından inşa ediliyor. Comfort Sapanca fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor.


Anadolum İnşaat Comfort Sapanca projesi 8 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. 14 villanın yer aldığı projede villaların brüt alanları 205 metrekareden başlıyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Comfort Sapanca fiyat listesi

Comfort Sapanca fiyatları 750 bin liradan başlıyor. 


Sahiplerine hemen teslim edilen Comfort Sapanca'daki konutlar zemin ve üst kattan meydana geliyor. Zemin katta antre, mutfak, hol, banyo, salon ve wc; üst katta ise 3 oda, banyo, ebeveyn banyosu bulunuyor.


A Tip Villa  

Göl manzarasına sahip A tip villaların tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 3 banyosu bulunan villaların brüt alanı 205 metrekare.


B Tip Villa

Göl manzarasına sahip tripleks villaların brüt alanları 325 metreka. 4+1'lerden oluşan bu...