25 / 04 / 2024

sakarya gayrimenkul ihaleleri

sakarya gayrimenkul ihaleleri

Erenler Belediye Başkanlığı Sakarya Erenler Mh. Erenler Cd. 27 M-1 pafta, yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 8 Temmuz 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

İki şehirde 29 gayrimenkul satılacak! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Hatay'da yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 26 Mart ve 29 Mart'ta yapılacak.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

İki şehirde 3 gayrimenkul satılıyor! 

Hatay ve Adana'da yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 20 Şubat ve 22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara ve bir şehirde daha 25 gayrimenkul satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 25 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Şubat ve 8 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul!

Manisa ve Niğde'de yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 30 Ocak ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Sakarya Hendek'te 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla 32 gayrimenkul satılıyor! 

Sakarya Hendek Belediyesi, Sakarya ili, Hendek ilçesinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin nitelikleri neler? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

sakarya gayrimenkul ihaleleri Haberi

sakarya gayrimenkul ihaleleri


Sakarya Erenler mahallesinde yer alan gayrimenkulün muhammen bedeli 2 milyon 615 bin lira, geçici teminat bedeli ise 78 bin 478 lira olarak belirlendi. İhale 8 Temmuz 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için